Tennis pitkävetovihje: Naisten maailmanlistan kolmonen tuo varmaa tuottoa 19.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Saksan Stuttgartissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Marta Kostyuk – Coco Gauff

Stuttgartin WTA-turnauksen puolivälierissä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun 27. sijoitettu Marta Kostyuk kohtaa kolmanneksi sijoitetun Coco Gauffin massakentällä. Ottelussa yhteen iskevät kaksi lahjakasta pelaajaa, joilla on erilaiset vahvuudet ja pelityylit.

Marta Kostyuk on nuori ja lahjakas pelaaja Ukrainasta, joka on noussut vakuuttavasti maailmanlistalla. Hänen pelityylinsä on monipuolinen ja hän pystyy hallitsemaan palloralleja sekä aggressiivisella että puolustavalla pelillä. Kostyukin taistelutahto ja sitkeys ovat tehneet hänestä haastavan vastustajan kelle tahansa.

Coco Gauff puolestaan on noussut nopeasti tenniksen huipulle nuoresta iästään huolimatta. Hänen pelityylinsä on aggressiivinen ja nopea, ja hän pystyy tuottamaan voimakkaita lyöntejä sekä verkolla että takarajalta. Gauffin fyysiset lahjat ja kyky pelata suurissa otteluissa ovat tehneet hänestä yhden naistenniksen kirkkaimmista tähdistä.

Vaikka Kostyukilla on potentiaalia haastaa Gauffia, amerikkalaisen pelaajan vakuuttava johto heidän keskinäisissä kohtaamisissaan antaa hänelle etulyöntiaseman. Gauffin voitto kertoimella 1.50 näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta niille, jotka uskovat hänen kykyynsä jatkaa menestystään Stuttgartin turnauksessa. Gauffin vahva peli ja kokemus suurissa otteluissa ovat ratkaisevassa roolissa tässä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Gauff voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

186 Lukukerrat