Tennis pitkävetovihje: Illan Indian Wellsin naisten otteluista kerroinpommi! 11.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 700,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 700,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Lucia Bronzetti – Coco Gauff

Lucia Bronzetti ja Coco Gauff kohtaavat Indian Wellsin turnauksessa 11. maaliskuuta 2024. Otteluun lähdetään mielenkiintoisesta tilanteesta, kun Gauff, rankingiltaan kolmas, on kohdannut haasteita turnauksen aikana. Bronzetti puolestaan pitää sijaa 53 WTA-listalla, mutta hänen vahvuutensa ja Gauffin haavoittuvuus luovat kiinnostavan ottelukokonaisuuden.

Coco Gauff, vasta 20-vuotias, on noussut nopeasti tenniksen huipulle. Hänen pelityylinsä on energinen ja aggressiivinen, mutta turnauksen edetessä Gauff on kohdannut vaikeuksia vastustajiensa kanssa. Bronzetilla, vaikka sijoitus ei olekaan yhtä korkea, on vahva peli, erityisesti kovilla alustoilla.

Bronzetti voitto kertoimella 7.00 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden. Gauffin epävakaasta suorituksesta johtuen Bronzetti voi hyödyntää tilanteen ja käyttää kokemustaan ottelun ratkaisuhetkillä. Bronzetti on myös erinomainen syöttäjä ja pystyy pitämään vastustajansa paineen alla. Vaikka Gauff on ennakkosuosikki, Bronzetti voi hyvinkin yllättää. Ottelu lupaa olla tasainen ja jännittävä, ja Bronzetin voitto kertoimella 7.00 tarjoaa pelaajille houkuttelevan mahdollisuuden panostaa potentiaaliseen yllätykseen Indian Wellsissä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Bronzetti voittoa kertoimella 7.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

134 Lukukerrat