Tennis pitkävetovihje: Australian avoimien Grand Slam yllätysvoitto 25.1.2024

Australian avoimien Grand Slam -turnaus tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 275,00€ suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Grand Slam-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla erätasoituksella Grand Slam -kohteen.

Coco Gauff – Aryna Sabalenka

Australian avointen välieräottelu 25. tammikuuta 2024 tarjoaa jännittävän kohtaamisen nuorten tennistähtien välillä, kun Coco Gauff ja Aryna Sabalenka kohtaavat toisensa. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kuudesti aiemmin, ja Gauffilla on tilastollinen etulyöntiasema voittojen ollessa 4-2. Gauffin sijoitus maailmanlistalla on vakuuttava neljäs, kun taas Sabalenka pitää toista sijaa. Tämä luo odotuksia tasaisesta ja korkeatasoisesta kamppailusta, kun molemmat pelaajat tavoittelevat paikkaa Grand Slam -finaalissa. Gauffin voittoon kohdistuvat odotukset nousevat esiin, kun tarkastelemme heidän aiempia kohtaamisiaan ja Gauffin vahvaa sijoitusta maailmanlistalla. Gauff on osoittanut kykynsä voittaa Sabalenka useita kertoja aiemmin, ja hänen pelinsä on kehittynyt huomattavasti viime aikoina.

Miksi sitten Gauffin voitto on houkutteleva pelikohde kertoimella 2.75?

Gauffin nuoruudesta huolimatta hän on näyttänyt vakaata suorituskykyä suurissa turnauksissa. Hänen voittohistoriansa Sabalenkasta antaa uskottavuutta sille, että hänellä on tarvittavat taidot ja strategiat voittoon. Gauffin voitto tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden, ottaen huomioon hänen vahvat näytönsä ja voittohistoriansa Sabalenkasta. Kertoimen 2.75 tarjoama potentiaalinen tuotto tekee tästä vedosta houkuttelevan vaihtoehdon.

Näin voitat 275,00 ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Gauff -voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

281 Lukukerrat