Tennis pitkävetovihje: Maailmanlistan kakkonen yllätetään Stuttgartin puolivälierissä 19.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Saksan Stuttgartissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Marketa Vondrousova – Aryna Sabalenka

Stuttgartin WTA-turnauksessa odotetaan jännittävää kamppailua, kun kahdeksanneksi sijoitettu Marketa Vondrousova kohtaa toiseksi sijoitetun Aryn Sabalenkan massakentällä puolivälierässä. Ottelussa kohtaavat kaksi kovaa pelaajaa, joilla on historiaa keskinäisissä kohtaamisissaan. Vaikka Sabalenka johtaakin näitä kohtaamisia 4-2, hänen viimeaikainen epävakaampi suorituskykynsä tarjoaa mahdollisuuden yllätykselle.

Sabalenka, maailmanlistan kakkonen, on pelannut vaihtelevasti viime aikoina, mikä avaa oven Vondrousovalle, joka voi hyödyntää tätä tilaisuutta. Vondrousova on itsessään vahva pelaaja, erityisesti massakentillä, ja hänellä on kyky haastaa kärkipelaajat.

Vondrousovan voitto kertoimella 2.70 näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta niille, jotka uskovat tšekkiläisen pelaajan kykyyn hyödyntää Sabalenkan epävakaata suorituskykyä. Vaikka Sabalenka on korkealle rankattu ja tunnettu aggressiivisesta pelityylistään, Vondrousova on osoittanut kykynsä voittaa korkeasti rankattuja pelaajia ja ottaa hallitsevia pelaajia niskalenkkiin.

Odotettavissa on siis tiukka ja ennustamaton ottelu, jossa Vondrousova voi tarjota yllätysvoiton mahdollisuuden. Ottelu lupaa jännitystä ja draamaa, ja Vondrousovan voitto voi hyvinkin olla seuraava iso yllätys Stuttgartin turnauksessa.

Betsaa kohde Bonuksella:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vondrousova voittoa kertoimella 2.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

121 Lukukerrat