Vedonlyönti Bonukset

Urheiluviihde.com sivustolta tietoa mitä ovat parhaat vedonlyönti bonukset sekä parhaat kertoimet. Urheiluviihde.comin listaamat bonus sivut ei välttämättä sisällä kuitenkaan markkinoiden antoisimpia bonuksia aina, sillä me menemme pelikokemus edellä. Tarjoamme kävijoillemme vain parhaat pelipaikat, joissa kuitenkin tarjolla myös isoja vedonlyönti bonuksia.

Parhaat vedonlyönti bonukset

Aloita matkasi uusien vedonlyönti bonusten kanssa vaikka expektin 100€ ilmaisvedolla! Alapuolelta löydät kolme houkuttelevaa bonusta, mutta kun jatkat artikkelia, niin löydät lisää mielenkiintoisia vedonlyönti bonuksia, joista kannattaa ottaa koppi lisätäksesi pelikassaa!

Vedonlyönti bonukset

Tässä artikkelissa käsittelemme vedonlyöntibonukset sekä itse vedonlyönti aihe puidaan joka kantilta. Lue tämä artikkeli ja hyödynnä parhaat vedonlyönti bonukset. Muista myös lukea pitkäveto opas sekä hyödynnä urheiluviihteen vedonlyöntivihjeet viikoittain! 

Urheiluviihde.com on listannut juuri sinulle parhaat paikat lyödä vetoa vain parhailla kertoimilla Seuraavaksi luetellut vedonvälittäjät tarjoavat pelaajillensa todella maukkaan tervetuloa bonuksen lisäksi markkinoiden johtavat vedonlyönti kertoimet.

Vedonlyönti bonukset ovat kaikille pelaajille käsite, joka on jossain kohtaa peliuraa noussut eteen joko uutta pelitilä avatessa tai ihan vain kiinostuksen vuoksi etsinnän päätteeksi. Uudet pelaajat eivät välttämättä vielä tiedä mitä vedonlyönti bonukset tarkalleen ovat, joten sen vuoksi asiaan paneudutaan hieman syvällisemmin. Läheskään kaikki paljonkin vetoja tekevät pelaajat eivät täysin ymmärrä mitä kaikkea vedonylönti bonukset pitävät sisällään, joten on suositeltavaa jatka lukemista.

Vedonlyönti alkaa aina sillä, että on oltava pelitili jonka avulla voi tehdä vetoja. Pelitiliä avatessa huomaat että lähes kaikki internetin pelifirmat tarjoavat jonkinlaisen vedonlyöntibonuksen. Vedonlyöntibonuksia on olemassa paljon erilaisia ja näillä voi olla paljon erilaisia vaatimuksia. Hyvän peliyhtiön erottaakin helposti juuri vedonlyöntibonusten avulla ja näin päästään pelaamaan parhaaseen mahdolliseen ympäristöön ja samalla maksimoidaan voittamisen mahdollisuus.

Vedonlyönti bonukset – uhka vai mahdollisuus?

Tähän kysymykseen voidaan vastata sekä kyllä ja ei. Siinä tapauksessa vedonlyöntibonukset ovat ehdottomasti mahdollisuus jos vain kierrätysvaatimukset sekä muut ehdot ovat kohtuulliset. Harmillisen monessa tapauksessa kuitenkin vedonlyönti bonukset voivat olla myös uhka, koska kierrätysvaatimukset ja muut sidonnaiset eivät päästä sinua milloinkaan irti bonuksesta ja näin loppujen lopuksi menetät kaikki rahasi vaikka voittaisitkin paljon. 

Vedonlyönti bonusta valittaessa on syytä kiinnittää huomiota siihen mitä bonukselta haluaa. Osa pelaajista pitää ilmaisesta pelirahasta, joten silloin kannattaa hyödyntää ensitalletusbonus tai talletusbonus jos sinulla on jo olemassa oleva pelitili. Osa pelaajista puolestaan pitää enemmän ilmaisvedoista, joiden avulla voit tehdä suuren riskin vetoja ja epäonnistuessaan se ei maksa sinulle mitään, mutta jos se sattuukin osumaan kohdilleen, niin voitat kasapäin rahaa.

Vedonlyönti bonukset eivät ainakaan tämän asian tiimoilta ole suuri uhka vaan lähinnä mahdollisuus poimia parhaissa tapauksissa bonus prosentit talteen. Omakohtainen kokemus vedonlyöntibonusten kierrättelystä on suhteellisen positiivinen ja onnistumisiakin on koettu jokunen.

Erilaiset vedonlyönti bonukset

Suosituin ja kaikista yleisin vedonlyönti bonus on tervetulobonus eli ensitalletusbonus, jonka avulla saat useimmissa tapauksissa kaksinkertaisena ensimmäisen talletuksesi. Tämä tarjous on melkein jokaisella internetin peliyhtiöllä, joten siinä ei synny suuria eroja. Suurimmat erot tuleekin bonuksen maksimimäärästä sekä säännöistä.

Säännöt ja ehdot tuleekin aina lukea hyvin huolellisesti, jotta ymmärrät mihin olet sitoutumassa ja samalla näet kannattaako vedonlyöntibonusta ylipäänsä käyttää ollenkaan kyseisellä peliyhtiöllä. Mitä pienemmät kierrätysvaatimukset ovat, sitä kannattavampi on käyttää bonus.

Vedonlyönnin ensitalletusbonus

Ensitalletusbonus antaa parhaassa tapauksessa kestävän pelikassan, jotta ensimmäisen takaiskun jälkeen ei vielä tarvitse lopettaa ja voit kerätä suurempia voittoja kuin pelkästään pelaamalla omalla rahalla. Vedonlyönti bonukset ovat siis todella loistavia tapoja voittaa enemmän rahaa, mutta niissä voi myös piillä melkoisia miinoja.

Vedonlyönti bonukset pitävät sisällään samankaltaisia elementtejä kuin nettikasino bonukset, sillä yleensä uusille pelaajille on tarjolla talletusbonus sekä ilmaisvetoja tai muuta samantyyppistä. Kannaattaakin muistaa vedonlyönti bonusta metsästäessä tarkistaa myös se, että antaako pelisivusto myös ilmaiskierroksia ilman talletusta ennen kuin lunastat bonuksen, sillä jos voitat kierrätysvapaata pelirahaa voit lunastaa bonuksen näillä rahoilla kierrättämällä ne tilisi kautta.

Vedonlyönti bonukset – Ilmaiset ja riskittömät

Vedonlyönti bonus terminologiasta löytyy myös ilmaisvedot sekä riskittömät vedot ja näillä kahdella on vissi ero. Nämä kaksi ‘ilmais bonusta’ sekoitetaan usein keskenään todella pahasti ja sekös se aiheuttaa mielipahaa. Tämä onkin yleisin mielipaha, jota vedonlyönti bonukset aiheuttaa.

Ilmaisveto tarkoittaa sitä, että saat lyödä oikeasti vedon ilmaiseksi joko uutena asiakkaana tai pikakampanjan kautta. Riskitönveto tarkoittaa taas sitä, että lyöt vetoa omalla rahalla, mutta hävitessäsi vedon sinulle palautetaan panos takaisin yleensä bonusrahana joka tulee kierrättää kerran tai kaksi.

Ilmaisvedot

Ilmaisvedot ovat nousseet lähivuosina pelaajien suosikeiksi ja näitä voit saada uutena pelaajana tai vanhana pelaajana. Toisin kuin ensitalletusbonuksen kanssa, ilmaisvedon voit siis saada erikoisesta kampanjasta tai ihan muuten vain ilman mitään syytä.

Monesti peliyhtiöt palkitsevat paljon pelaavat asiakkaansa ilmaisvedoilla. Ilmaisveto on täysin nimensä mukainen bonus. Ilmaisvedolla voit tehdä minkä tahansa vedon niin livessä kuin pre-game vetonakin. Minimikertoimia ei normaalisti ole, eikä myöskään maksimivoittosummaa, joten voit halutessasi käyttää ilmaisvedon esimerkiksi suuremman riskin kohteeseen ja samalla kaikki tapahtuukin ilman pienintäkään riskiä. Ilmaisvedon käyttäminen on helppoa, sillä peliyhtiöillä on melko samanlainen linja tämän bonuksen hyödyntämiseen.

Kun olet tekemässä vetoa ja eteesi aukeaa vetokuponki, niin laitat vain ruksin alhaalla näkyvään ’’X määrä ilmaisveto’’ etkä asetakaan rahaa panokseksi. Ilmaisvetoihin ei yleensä liity mitään sääntöjä tai ehtoja, mutta tässäkin voi olla poikkeuksia, joten aina pitää tarkistaa hyvin mitä kaikkea ilmaisvetoon on liitetty.

Riskitönveto

Riskitön veto puolestaan on melko samanlainen vedonlyöntibonus kuin ilmaisvetokin, mutta tämän käyttämiseksi sinulla on oltava pelitilillä rahaa. Riskitöntä vetoa tehdessä panostat omalla rahallasi kohteeseen ja vedon osuessa mitään erikoista ei tapahdu. Saat voitot tavallisesti tilillesi, mutta menetät riskitön veto tarjouksen.

Jos vetosi ei kuitenkaan osukaan, niin panos palautetaan sinulle ja tähän on normaalisti liitetty 1x-3x kierrätysvaatimus. Eli riskitöntä vetoa käytettäessä et voi hävitä mitään, mutta voit voittaa paljonkin.

Riskittömät vedot ovat saatavilla melkein aina vain ja ainoastaan vanhoille asiakkaille, joten tämä on peliyhtiön keino saada pelaajat tekemään talletuksen. Vedonlyönti bonukset ovatkin kaikki keinoja joilla peliyhtiöt yrittävät saada asiakkaat pelaamaan, mutta nämä voivat myös olla rahanarvoisia etuja pelaajille.

Vedonlyönti bonukset hyvää viihdettä

Vedonlyönti bonukset ovat loistavaa viihdettä kierrätysvaatimuksineen, sillä se luo mahtavaa haastetta esimerkiksi kassan hallinta kykyihin sekä mielekkyyttä lisää tietysti esimerkiksi tuplattu talletus joka tietysti kasvattaa panoksia. Vedonlyönti bonuksia kierrättessä on jopa suotavaa lähteä hakemaan tuplia ja triplojakin luotettavilla kohteilla jotka osuessaan tuovat jopa tupla rollin.

Jotkut vedonlyönti sivustot tarjoilevat yhdistelmävedoille muutaman prosentin lisää voittoja, jotka tulevat suoraan kierrätysvaatimuksettomana käteisenä voittojen päälle. Nämä kampanjat antavat bonus kierrättelyyn huomattavasti lisää saumoja.

Vedonlyönti bonukset – Mitä pitää tietää?

Kuten kaikessa rahaan liittyvässä, niin myös vedonlyönti bonusten kanssa kannattaa olla perillä mitä tapahtuu. Alapuolelta löydät videon, kuinka hyödynnät vedonlyönti bonukset ja kuinka saat kierrätettyä bonuksen.

Vedonlyönti bonukset ovat keino saada asiakkaita

Vaikka kuulostaa rumalta, että vedonlyönti bonukset ovat peliyhtiöiden keino saada lisää pelaavia asiakkaita, niin se ei silti tarkoita että nämä olisivat täysin turhia. Vedonlyönti on itsessään kivaa ja jännittävää, mutta kuka ei haluaisi pelata vedonlyöntiä ilmaisella pelirahalla tai vaikka riskittömän vedon voimin? Vedonlyöntibonukset antavat pelaajille lisämahdollisuuden voittoihin ja myös lisäaikaa totutella haluamaansa strategiaan.

Ei siis kannata pelästyä vaikka vedonlyönti bonukset ovatkin markkinointikikka peliyhtiöiltä, vaan tämä kannattaa käyttää omaksi eduksi. Kun vain pitää tarkasti huolen siitä ettei valitse huonon peliyhtiön vedonlyöntibonuksia ja astu miinaan, jonka takia menettää koko pelikassan. Tarkistakaa aina tarkasti kierrätysvaatimukset ja muutkin säännöt, jotta tältä vältytään. Kierrätysvaatimuksia vertailemalla selvittää myös helposti mikä peliyhtiö on paras vedonlyöntibonuksien perusteella.

Kasvanut kilpailu parantaa vedonlyönti bonuksia

Peliyhtiöiden kilpailu markkinoilla on kovaa ja tämän takia vedonlyöntibonukset ovat parempia kuin ennen. Enää monikaan pelaaja ei tartu huonoon bonukseen, vaan nykyään osataan vertailla useampiakin vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Tämä on aiheuttanut vedonlyöjille onnen päivät, sillä peliyhtiöt kilpailevat toisiaan vastaan vedonlyöntibonuksilla. Mitä se sitten tarkoittaa meille pelaajille? Se tarkoittaa sitä, että yhtiöt tarjoavat aina vain parempia ja parempia vedonlyönti bonuksia, jotta asiakkaat suuntaisivat juuri heidän alustalleen.

Nykyään ei kuulosta kovin kummoiselta uuden pelaajan tarjous, jossa tarjotaan 50% bonus 20€ talletukselle, sillä suurin osa tarjoaa jopa 100% bonuksen 500€ asti ja näin uusi pelaaja saa 500 euroa ilmaista pelirahaa. On myös olemassa pienemmänkin mittakaavan huipputarjouksia, joiden avulla viihdepelaajat saavat paljon enemmän pelirahaa kuin mitä talletetaan ja tällainen tarjous on kutakuinkin ’’Talleta 10 pelaa 50€’’.

Peliyhtiöiden kilpailu on myös aiheuttanut kierrätysvaatimusten laskemisen, koska nykyään pelaajat osaavat varoa käyttämästä vedonlyöntibonuksena sellaista jonka kierrätysvaatimus on liian suuri. Liian suureksi kierrätysvaatimukseksi voidaan sanoa kaikkia, joilla on +40x kierrätys. Kaikki tätä pienemmät ovat hyvinkin mahdollisia käytettäviksi ja onnistuneesti kierrätettäviksi.

Vedonlyönti bonukset kierrätysvaatimukset

Vedonlyönti bonusten kierrätysvaatimukset ovat paljonkin erilaisia ja näihin liittyy outojakin uskomuksia. Monen mielestä 10x kierrätysvaatimus 100 euron talletukselle on liian suuri. Onko se kuitenkaan sittenkään niin? Se tarkoittaa että sinun pitää panostaa 1 000€ ennen kuin olet vapaa bonuksesta. Ajatellaan että pelaat 50 euron vetoja suunnilleen 2.00 kertoimella. Voitat ensimmäisillä kahdella vedolla kummatkin ja pelikassasi on jo 200€. Vielä pitää tehdä vetoja 900 eurolla. On todella epätodennäköistä että kun teet 2.00 kertoimella vetoja, että kaikki neljä menisivät pieleen.

Tällä kaavalla kun pelaat, niin kierrätysvaatimus on nopeastikin hoidettu ja saat nauttia voitoistasi sekä ilmaisesta pelirahasta. Ei siis tarvitse hävitä tuhatta euroa täyttääksesi kierrätysvaatimuksen, vaan riittää kun panostat tuhat euroa. Joskus vedot osuvat ja joskus eivät, mutta tällä taktiikalla saat kierrätysvaatimuksen nopeasti käytettyä ilman suurempia riskejä.

Bonuksen kierrättäminen

Vedonlyönti bonuksen kierrättämänin on usein todella paljon todennäköisempää kuin kasino bonuksen. Se johtuu siitä, että pitkäveto on pelinä niin paljon antoisampi palautusprosenttejensa kanssa kuin kolikko pelit tai live casino. Bonuksen kierrättämiseen kannattaakin käyttää ison riskin strategiaa alkuunsa, eli panostaa huomattavasti isompi summa pelikassasta kuin normaali olosuhteissa suositellaan.

Esimerkiksi lunastat 100% bonusken 100€ asti ja täten pelikassasi on 200€. Todennäköisesti pääset kierrätyksen läpi panostamalla esimerkiksi 4x 50€ tupla vetoihin, jotka ovat tarkkaan valittuja. Kahdella osuneella tuplalla pelikassasi onkin jo 400€ ja voit harkita jopa 100€ kerta panosta.

Vedonlyönti bonukset ovat pelaajien mahdollisuus tutustua peliyhtiöön

Vedonlyönti bonukset auttavat sinua käyttämään enemmän aikaa yhtiön sivustoilla ja tutustumaan tarjontaan ilman että häviä vielä yhtään omaa rahaasi. Voit nauttia tervetulobonuksista myös pienemmilläkin talletuksilla ja näin käyttää ilmaisen pelirahan tutustumiseen ja kun oikea pelaaminen on alkamassa, siirryt vasta omaan oikeaan rahaasi. Eikä pidä unohtaa että vedonlyönti bonuksien ilmaisella pelirahalla on aivan mahdollista voittaa oikeaa rahaa.

Vedonlyönti bonukset ovat siis selkeä mahdollisuus kaikenlaisille pelaajille, olitpa sitten vasta-alkaja tai vanha tekijä. Vedonlyöntiin kuuluu tiettyjä asioita ja vedonlyöntibonukset ovat niistä yksi tärkeimmistä, sillä tämä määrittää pelaamisen alkutaipaleen melkeinpä kokonaan.

Uudet bonukset 2023

Uudet vedonlyönti bonukset on vaikeampi löytää, sillä uudet kasinot 2023 harvemmin tarjoilevat vedonlyöntiä, mutta poikkeuksiakin toki löytyy. Uudet vedonlyönti bonukset ovat usein perus talletusbonuksia. Yleisimmin nähty vedonlyönti bonus lienee 100% 100€ asti. Osa uusista vedonlyönti bonuksista on kuitenkin heti kättelyssä ilmaisvetoja, mutta nämä promootiot kestävät välillä harmittavan vähän aikaa.

vedonlyönti bonukset

Vedonlyönti

Vedonlyönti eli betsaaminen tuo entistä enemmän kiinnostavuutta ottelun kuin ottelun seuraamiseen ja tämä on varmasti yksi syy miksi vedonlyönti kasvattaa suosiotaan jatkuvasti vauhdilla. Toinen suurempi syy suosion kasvamiseen on takuulla internetin aikakausi, joka mahdollistaa vetojen tekemisen vain kymmenissä sekunneissa missä ikinä oletkin, jonka lisäksi vedonlyönti bonukset siivittävät sinut mukavasti vauhtiin netissä.

Vedonlyönnissä voit laittaa panoksen jonkin urheilutapahtuman tai nykypäivänä jopa TV-sarjan tapahtumille. Melkein kaikki peliyhtiöt tarjoavat nykyään vetokohteita satoihin lajeihin sekä sarjoihin. Voit siis katsella kotisohvalla otteluita tai seurata tapahtumia livepalveluista samalla kun odotat oman vetosi onnistumista. Tarjolla on paljon kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, joten varmastikaan kohdetarjonta ei tule loppumaan kesken. Jos olet kuullut tai tiedät jonkin sarjan, siitä voi takuulla myös lyödä vetoa.

Vedonlyönti on harrastuksena hauska ja siitä voi parhaimmat yksilöt jopa rakentaa itselleen tulevaisuuden ammatin. Parhaat ammattivedonlyöjät tienaavat satoja tuhansia euroja kuukaudessa ja tässä kohtaa voidaankin jo vedonlyönnistä käyttää nimitystä sijoittaminen.

Vedonlyönti onnistuu nykyään todella helposti ja nopeasti. Kertoimien vertailustakin on tehty entistä helpompaa ja näin voidaan varmistaa että pelataan aina kilpailukykyisillä kertoimilla ja maksimoidaan mahdollinen voitto. Normaalisti peliyhtiöiden tarjontaan kuuluu vain ja ainoastaan turvallisia sekä luotattavia pelikohteita, joista pelaajat voivat valita itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Vedonlyönti on siis lähes poikkeuksetta aina turvallista ja varsinkin jos pelaat jollain peliyhtiöllä, joka on tunnetusti luotettava. Onneksi kuitenkin kaikkien pitäisi toimia lisenssien alaisena ja näin varmistetaan jokaiselle pelaajalle turvallisen ympäristö, jossa pelaajia ei voida huijata.

Mistä voin lyödä vetoa?

Jännittäviä ja kiinostavia vedonlyönnin pelikohteita on satoja ellei jopa tuhansia. Yksi varmasti kiinnostavin ympäri maailman on jalkapallo. Jalkapallosta voit tehdä vetoja esimerkiksi: La Liga, Serie A tai vaikkapa Valioliigasta, joka on juuri tehnyt paluun korona-tauolta.

Valitset vain oman suosikkiottelusi ja vetokohteesi. Peliyhtiöt tarjoavat kertoimet myös ilman muuta Champions League otteluihin sekä Euro 2020 peleihin, joten valinnanvara ei ainakaan lopu kesken. Jos taas pidät enemmän kotimaisesta jalkapallosta, niin voit pelata Veikkausliigan otteluita aina kun haluat. Monet erikoisemmat sarjat kuten esim. CHL tarjoilee myös ihan omat vedonlyönti bonukset, joita voi hyödyntää turnauksen edetessä.

Otteluita on helppo seurata myös vedonlyönnin tarjoavien peliyhtiöiden sivustoilta Live-streamina ja näin voit jättää ostamatta kalliin suoratoistopalvelun, jonka hinta on helposti yli 30 euroa/kk. Vedonlyönnin ohessa suosikkilajin ja sarjojen seuraaminen onkin siis ilmaista ja voit vaikka vedonlyönnissä käyttää säästämästi 30 euroa ja mahdollisesti jopa voittaa rahasi moninkertaisena takaisin.

Jääkiekko vedonlyönti

Jääkiekko vedonlyönti on myös jatkuvassa kasvussa suomalaisten keskuudessa ja lähes kiistattomasti vuodesta toiseen tilastojen kärjessä, sillä kyllähän suomalaisia aina kiinnostaa jääkiekko.

Maailman suurimmat jääkiekkosarjat kuten NHL ja KHL kuuluvat jokaisen vedonlyöjän leipälajeihin, eikä pidä unohtaa kotimaista Liigaa. Myös alemmistakin sarjoista on mahdollista lyödä vetoa, kuten vaikkapa Mestiksestä tai jopa alemmista divareista.

Jääkiekossa kohdetarjonta on uskomattoman laaja ja yksittäisten otteluiden lisäksi tarjolla on myös lukematon määrä kausivetoja tai turnausvetoja, joissa voidaan veikata vaikkapa Stanley Cup voittajaa tai ketkä joukkueet etenevät playoff-kierrokselta seuraavalle. Jos siis ennen kauden alkua tai sen aikana sinulla on selvä kutina mikä joukkue tulee olemaan mestari, niin voit laittaa vedon sisään ja jännittää kauden viimeisiin päiviin osuuko kohde oikein ja juhlitko sinä oman veikkaamasi joukkueen kanssa yhdessä kultaa.

Koripallo vedonlyönti

Koripallo vedonlyönti nosti päätään suomalaisten keskuudessa kun Suomen korisjengi alkoi vihdoin pärjätä kansainvälisissä otteluissa. Amerikkalainen NBA puolestaan on kuulunut betsaajien vakiokalustoon jo vuosia ja tästäkin on mahdollista tehdä erilaisia vetoja lähes jokaisella mahdollisella vedonlyöntisivustolla.

NBA vedonlyönti kasvattaa myöskin suositaan jatkuvasti ja ennen kaikkea varsinkin palkintovedot, joissa veikataan kuka pelaaja voittaa runkosarjan arvokkaimman pelaaja- palkinnon tai vaikkapa vuoden tulokkaan pystin.

Moottoriurheilu vedonlyönti

Moottoriurheilu vedonlyönti ei ole kovinkaan monelle suomalaiselle pelaajalle mikään outo asia, sillä kyllähän kaikki tietävät että me olemme autokansaa ja moottoriuhreilu on melkein kaikilla veressä.

Formula 1 sarjaa pelataan melkeinpä kaikista enemmän ja syy ei ole mikään ihme, sillä kyllähän tämä tunteita herättää melkein jokaisella ja on arkipäiväisessä small talkissa aina mukana. Kuinka mukava olisikaan kertoa työpaikan kahvipöydässä kuinka edellisen päivän veikkaukset olivat menneet oikein ja tuoneet kahden viikon palkan lisäyksen rahapussiin.

Kausivedot ovat F1 suola ja tässä voitkin veikata kuka kuskeista on tuleva maailmanmestari tai kuka voittaa vaikkapa yksittäisen osakilpailun. Millä sijoituksella Kimi Räikkönen mahtaa olla kauden lopussa?

Tennis vedonlyönti

Tennis vedonlyöjät ovat jatkuvasti lisääntymässä, eikä sanan varsinaisessa merkityksessä vaan tennis vedonlyöjät kasvattavat yhteisöään jatkuvasti.

Tennis onkin lajina mielenkiintoinen vedonlyönnin osa-alue, joka tarjoaa ennen kaikkea loistavia mahdollisuuksia live-vedon kanssa, sillä yksittäisten pallorallien jälkeen otteluiden suunta voi kääntyä vain muutamissa sekunneissa päälaelleen ja tähän osaavat tarttua parhaat pelaajat. Myös yleisurheiluakin on mahdollista pelata, mutta vedonlyönti ja yleisurheilu eivät ole vielä nostaneet päätään minkään suurien lajien rinnalle.

”Viihde” vedonlyönti

Politiikka ja viihde vedonlyönti on se pieni outo sarake, minkä monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat. Voit veikata vaikkapa seuraavaa presidenttiä tai kuten jokin vuosi oli pelattavissa kohde: ’’hyppääkö Sauli Niinistö laskuvarjohypyn vuoona 2019’’ , joten mitä kummallisimpia vetokohteita on tarjolla, kun vain selailee vedonlyöntiyhtiöiden tarjontaa läpi.

Vedonlyönti on parhaimmillaan hauska harrastus tai ammatti, kunhan vain tietää mitä tekee. Monelle se kuitenkin on vain silkkaa viihdettä, jonka avulla luodaan lisää jännitystä oman joukkueen otteluun ja näin itsekin tulee seurattua tapahtumia analyyttisemmin sekä hieman tarkemmin. Vedonlyönti bonukset ovat loistavat tapa lisätä viihde vedonlyönti kassaa!

Vedonvälittäjän valinta

Vedonvälittäjän valinta on yksi suurista ensiaskeleista kohti rutiininomaisempaa vedonlyöntiä.

Yksi suurimmista tekijöistä valintaa tehdessä on luonnollisesti vedonlyönti kertoimet, jotka kannattaa vertailla aina eri operaattorien välillä. Hyvään vedonlyönti strategiaan kuuluukin usein monen eri pelitilin omistaminen, sillä kerroin huiput eivät aina löydy samankaton alta vaan toinen tarjoaa toisena päivänä isompia kertoimia kuin toinen ja päinvastoin. Viimevuosina kuitenkin kertoimiin on panostanut expekt vedonlyönti eikä ole fiksua ohittaa tätä pitkänlinjan netticasinoa joka tarjoilee kaikkea muutakin peliviihdetta todella paljon.

Toinen tekiä valittaessa vedonvälittäjää on tietenkin käytännöllisyys. Pelkät vedonlyönti bonukset eivät takaa onnea ja käyttäjäystävällisyyttä, mutta tästä syystä kannattaakin testat sivustot bonus kerrallaan läpi ennen kuin tekee isomman sijoituksen. Nykyään voi myös pelata todella näppärästi ilman rekisteröitymistä, sillä nykyaikaiset ja trendikkäät netticasinot tarjoilevat vaihtoehdoksi tunnistautua vain verkkopankkitunnuksilla, tätä kutsutaan nimellä pay n play vedonlyönti

Miten vedonlyönti tapahtuu?

Vedonlyönti on helppoa ja nopeaa. Lähes jokaisella sivustolla vedonlyönti tapahtuu noudattaen samaa kaavaa. Oman vetosi saat luotua siten, että etsit haluamasi ottelun tai pelikohteen sivuston tarjonnasta.

Navigointi on yleensä helppoa ja esimerkiksi löydät täsmälleen etsimäsi NHL-ottelun alle viidessä sekunnissa. Kun olet löytänyt haluamasi pelikohteen, niin valitset minkä kohteen haluat tästä pelata. Vedonlyönnin yleisin tapa on 1×2 vedonlyönti, jossa veikataan joko kotijoukkueen voittoa, tasapeliä tai vierasvoiton voittoa varsinaisella peliajalla.

Tästäkin simppelistä kohteesta on tarjolla lukemattoman monia erilaisia variaatioita, kuten moneyline-valinta, joka on muuten samanlainen, mutta veikataan vain lopullista voittajaa. Eli vaikka valitsemasi joukkue voittaisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla, niin veikkauksesi menee oikein.

Kertoimet ovat myös huomattavasti pienempiä kuin tavallisessa 1×2 veikkauksessa, mutta tällä vodiaan turvata se, että vaikka tiesit voittajan, niin se ei välttämättä aina voita varsinaisella peliajalla ja sekö ottaa päähän sitten isosti.

Nyt olet jotakuinkin valinnut pelattavan kohteen ja tässä tapauksessa se oli kotivoitto varsinaisella peliajalla. Eteesi aukeaa melkein aina vetokuponki, jossa näkyy valitsemasi kohde ja tämän tapahtuman kerroin. Sen jälkeen ainoa asia on enää päättää minkä kokoisella panoksella laitat vedon sisään.

Useimmissa tapauksissa vetokuponki näyttää kivasti välittömästi mahdollisen voiton suuruuden, joten sinun ei  tarvitse laskea paljonko voitat kun vetosi panos on 54.22 ja kerroin 1.98.

Live-vedonlyönnissä voit monella sivustolla hyväksyä mahdolliset kertoimien muutokset, mutta tavallisessa vedonlyönnissä tätäkään ei tarvitse tehdä jos vain teet vetosi ennen ottelun alkamista. Vetokupongit ovat hyvillä sivustoilla selkeitä ja selvästi näkyvissä, jotta vedonlyönti olisi helppo ja nopea prosessi vaikka olisikin pieni kiire päällä.

vedonlyöntibonukset
Vedonlyönti kehittyy jatkuvasti ja nykypäivänä voit lyödä vetoa jopa reaaliajassa otteluista.

Vedonlyönnin kehitys

Vedonlyönti on mennyt paljon eteenpäin viimeisen vuosikymmenen aikana ja tämän ansiosta sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi mahtavia vedonlyönti bonuksia, joiden avulla saat vaikkapa pelisaldosi kaksinkertaiseksi. Ilmaisvedot tuovat myös mukavaa turvaa vedonlyöntiin, sillä näiden avulla voit tehdä suuremman riskin vetoja, eikä häviämisen harmita tippaakaan, sillä olet saanut vedon ilmaiseksi. Ilmaisveto. Ihanaa.

Riskittömät vedot ovat yhtä hyviä vedonlyöntitarjouksia, koska vedon mennessä pieleen saat panoksesi takaisin ja voit jatkaa pelaamista. Ei siis tarvitse aina onnistua voittaakseen, eikä ainakaan pitääkseen saldoa kasassa.

Vedonlyöntiä voi pelata monellakin eri tavalla, kuten singlenä, tuplana tai yhdistelminä. Singlet eli sinkkuvedot ovat vetoja, joissa sinulla on vain yksi ainoa kohde kupongilla.

Tupla taas puolestaan on selvästi nimensäkin puolesta tuplaveto, eli vetokupongilla on kaksi kohdetta. Kun kohteita lisätään enemmän kuin yksi, kertoimet kerrotaan toisillaan. Eli vaikkapa kymmenen euron veto kahteen kohteeseen, joiden molempien kerroin on tasan 2.00 näyttäisi tältä: 10€x2x2=40€. Jos kohteita valitaan enemmän kuin kaksi, niin kyseessä on yhdistelmäveto ja näidenkin kaikki kertoimet kerrotaan keskenään ja vielä lopuksi panoksella ja näin saadaan mahdollinen voitto.

Mitä enemmän kohteita kuitenkin on vetoliuskalla, sitä suurempi on peliyhtiön etu pitkällä aikavälillä, joten jos olet tosissasi valmiina aloittamaan vedonlyönnin, niin muista aina tehdä pelkkiä sinlge-vetoja ja näin maksimoit mahdollisuutesi voittaa rahaa.

Mobiili vedonlyönti bonukset

Monet vedonlyönti sivustot tarjoilevat erillisiä bonuksia mobiili eli kännykkä pelaajillensa. Usein kannattaakin kurkata bonus osiosta tämä optio, sillä todella usein löydät ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja asettaessasi vedon mobiili laitteella. Yleisin tarjottu mobiili bonus on 10€ ilmaisveto ja niitä ei todellakaan kannata missata! Mobiilikasinot ovat nykypäivän trendi ja kannattaakin valita yleensä vedonvälittäjä mobiilitoimivuuden mukaan.

Kannattaako vedonlyönti bonukset hyödyntää?

Vedonlyönti Bonuksien käyttäminen on niin sanotusti kaksipiippuinen asia. Bonuksen lunastamisen kannattavuus riippuu parista seikasta. Mikäli olet aikeissa kotiuttaa voittosi heti jos sellaisia sattuu kohdalle ei ole viisasta napata bonusta haltuun, sillä kuten aiemmin mainittiin niin vedonlyönti bonukset sisältävät aina kierrätysvaatimuksia pois lukien ilmais ja riskittömät vedot, jotka saattavat olla kierrätysvapaita toisinaan.

1x2 vedonlyönti

Mitä pitää välttää vedonlyönnissä?

Vedonlyönnin pitäisi aina olla hauskaa ja ennen kaikkea turvallista, joten sen takia kannattaa valita tarkasti millaisella vedonlyöntiyhtiöllä haluat aloittaa vedonlyönnin. Pelikassan seuraaminen on myös paljon suuremmassa roolissa, kuin mitä suurin osa pelaajista luulee.

Moni voi kuvitella olevansa taitava vedonlyöjä, mutta todellisuudessa pelikassa on valmis kuivumaan kasaan ensimmäisen huonomman jakon osuessa kohdalle tai muuten vain pitkässä juokussa. Tämän takia on oltava erityisen tarkkana, että kaikki pelattavat kohteet ovat ylikertoimia ja kirjanpito auttaa tässäkin paljon tulevaisuudessa, kun voidaan tarkastella onko jotain tullut tehtyä väärin ja miten suunta korjataan takaisin oikeaan.

Vedonlyönnissä pään täytyy pysyä aina kylmänä, eikä tilttejä saa tapahtua. Muuten kuukausien työ voi valua jopa tunneissa hukkaan ja koko matka on aloitettava alusta. Kukaan uusi vedonlyöjä ei varmastikaan pysty ylläpitämään voitollista vedonlyöntiä heti ensimmäisestä talletuksesta asti ja omien arvioiden tekemistä joudutaan usein muuttelemaan matkan varrella paljonkin. Kun pidät pään kylmänä ja panostasot järkevissä mitoissa, on vedonlyönti vähintäänkin hauska harrastus.

Seuraa urheilua tarkasti

Olisi suositeltavaa valita yksi laji tai sarja, jota seuraa tiivisti ja pääsee näin mukaan paremmin. Kenellekään ei riitä aika seurata montaa sarjaa tai ainakaan luoda arvioita pariin kymmeneen otteluun päivässä laadukkaasti, ellei sitten satu olemaan ammatiltaan vedonlyöjä.

Tämän takia ajatukisen keskittämäinen vedonlyönnissä yhteen sarjaan auttaa paljon ja voit löytää helpommin virheitä kertoimienlaskijoiden kertoimista. Markkinoilla on paljon eri vedonlyöntisivustoja ja tämän takia myös paljon eri kertoimia samoihin tapahtumiin.

Onkin ensiarvoisen tärkeää aina vertailla kertoimet ennen vetojen asettamista ja nettilompakon avulla voit siirrellä kätevästi pelisaldoa eri sivustojen välillä aina napaten parhaimmat kertoimet.

Joskus pienetkin erot kertoimissa voivat tuntua turhilta, mutta kun ajattelet vuositasolla, niin kyseessä onkin melkoinen summa rahaa. Valitse siis aina tarkasti missä ja millä kertoimilla laitat vetosi sisään, ettei rahaa jää turhaan pyörimään sivustojen taskuihin.

Muista myös että vedonlyönnin pitäisi aina olla hauskaa ja iloista, joten jos jossain kohtaa tuntuu että pelaaminen alkaa ylittämään ennalta asetetut rajat, niin pidä rauhassa taukoa ja palaa kun tuntuu hyvältä. Näin vältetään ne pahimmat tilttaamiset ja rahaa jää paljon enemmän säästöön. Vedonlyöntiin on mahdollista asettaa itselleen rajoituksia niin tappiorajoituksina kuin talletusrajoituksina ja näin helpottaa kartalla pysymistä omasta menestyksestä tai häviämistestä.

Pelaa aina ylikertoimia

On tärkeää että voittavassa vedonlyönnissä pelataan aina vain ja ainoastaan ylikertoimia. Joskus omien virheiden seurauksena arviot voivat tietenkin olla väärässä ja vetolapulle ajautuu alikertoimia. Alikertoimia pelatessa on mahdotonta voittaa pitkässä juokussa ja tämän takia arvioiden tekeminen on hyvin tarkkaa puuhastelua.

Ennen arvion tekemistä ei kannata edes katsoa kertoimia, koska alitajunta tekee jo tässä kohtaa meille tepposet ja alkaa suosimaan jotain vetovalintaa. Puolueeton arvio on kaiken a ja o, joten käytä arviointiin paljon aikaa ja näin teet vedonlyönnistä heti paljon tuottavampaa. Ylikerroin tarkoittaa siis kerrointa, jossa on käytännössä virhe tai markkinan liikkeet ovat saaneet sen aiheutettua. Kun tapahtuman todennäköisyys on suurempi kuin mitä kertoimen todennäköisyys, niin kyseessä on ylikerroin.

Ylikertoimia pelaamalla on mahdollista voittaa pitkällä aikavälillä. Kertoimet liikkuvat paljon massavirran mukana ja koska suosikkeja pelataan ensisijaisesti paljon enemmän, niin altavastaajat tarjoavat huomattavasti helpommin ylikertoimita. Kannattaa siis tarkistaa oma arvio mikäli suosikilta löytyy ylikerroin, koska nämä ovat melkoisen harvinaisia tapauksia ja varsinkin jos suosikki on suuri voittajaehdokas.

Vedonlyönti harrastuksena on loistava ja myös pelkässä viihdemielessä on mukavaa luoda lisäjännitystä erilaisiin tapahtumiin. Katsot vaikka kavereiden kanssa televiosta jääkiekko-ottelua, niin onhan se mukava lisätä pieni lisäjännitys asettamalla panosta oman joukkueen voiton puolesta.

Myös työpaikkojen kimppapelit ovat todella kivaa ajanvietettä ja yhteistöllistämistä. Kuitenkin pelaamisen pitää aina olla mukavaa ellei jopa hauskaa, joten jos vedonlyönti vaikeuttaa elämää, niin tauko on kohdillaan.