Urheiluviihde tarjoilee parhaat pitkävetovihjeet joka päivä lukijoillensa! Sivustolle onkin tiputeltu vuosien varrella yli 1500 pitkävetovihjettä eri sarjoista ja liigoista. Kuitenkin tiimimme keskittyy vain muutamaan sarjaan ja liigaan aktiivisesti, jotta pystymme haravoimaan parhaat mahdolliset kohteet lukijoillemme.

Tästä artikkelista löydät tietoa siitä, että mihin sarjoihin pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää urheiluviihteeseen ei julkaista enään aktiivisisesti suoranaisia pitkävetovihjeitä, vaan artikkeleita aiheen tiimoilta.

Pitkävetovihjeet 2024

Alapuolelta löydät viimeisimmät pitkävetovihjeet, jotka on lisätty sivuillemme. Katso kaikki ratkaisemattomat kohteet!

 

päivän pitkävetovihjeet

Saat tiedon uusista vetovihjeistä päivittäin seuraamalla facebookissa @kärkikynä

Pitkävetovihjeet

 

Urheiluviihde tarjoaa joka päivä seuraajilleen laadukkaat pitkävetovihjeet, joiden avulla voit nostaa omia voittoprosentteja parempiin lukemiin ja pelata enemmän kuin ammattilaiset.

Pitkävetovihjeet on urheiluviihteen pääaihe. Sivustolla onkin tosiaan jo yli 1500 vihjettä tiputeltuna enemmän ja vähemmän perusteltuina. Alkuun urheiluviihteen pitkävetovihjeet olivat vain mallia kohde, valinta, kerroin ja todennäköisyydet. Vihjeiden muodostamistapa ei sinänsä ole muuttunut mihinkään, mutta nykyään vihjeet sisältävät verbaaliset perustelut ja pohdinnat.

Perustellut pitkävetovihjeet ovatkin saaneet kiitosta osakseen jo senkin puolesta, että osuma prosenttimme on ollut artikkelia kirjoittessa viimeajat infernaalinen. Hypätessäsi urheiluviihteen kelkkaan saatatkin löytää itsesi kymmenen vedon voittoputkesta huomaamattasi!

Pitkävetovihjeet moneen sarjaan

Urheiluviihde tarjoilee lukijoillensa pitkävetovihjeet moneen eri sarjaan ja liigaan. Pääpainomme talvisin on jääkiekossa ja kesäisin tenniksessä sekä MLB:ssä. Toisinaan vihjaamme myös huippu jalkapalloa, josta löytyykin hurjia pitkäveto kertoimia pelattavaksi.

Tarkastellaan tähän väliin eri sarjat, joihin löydät vihjeet. Lisäksi löydät jokaiseen sarjaan viimeksi julkaistut pitkävetovihjeet.

Parhaat pitkävetovihjeet 2024

Tiesitkö, että urheiluviihteestä löydät ehkä parhaat pitkävetovihjeet 2024, sillä keskitymme vain tiettyihin lajeihin. Päälajeinamme on talvella jääkiekko sekä hieman jalkapallo, jonka lisäksi kesäisin vihjaamme tennistä. Yleensä kesä on vedonlyöjille huonoa aikaa, kun monet sarjat eivät pyöri. Urheiluviihteen tennis pitkävetovihjeet voivat kuitenkin muuttaa kesäsi suunnan!

Tutustu alapuolelta mihin lajeihin löydät vetovihjeet sivustoltamme!

NHL Pitkävetovihjeet

NHL on urheiluviihteen eniten seuraama sarja. NHL onkin loistava liiga metsästää ylikertoimia. Lisäksi NHL on siitä loistava sarja, että kaukaloissa ottaa yhteen maailman terävin jääkiekkoilija kaarti.

Tästä syystä NHL on helpommin auki laskettavissa kuin esimerkiksi Liiga tai jokin muu alasarja.

Tennis pitkävetovihjeet

Tennis on myös urheiluviihteen valvovan silmänalla tarkasti ja sivustolta löytyykin yli 200 pitkävetovihjettä tennikseen. Tennis on mahtava laji lyödävetoa, sillä lopputuloksia voi olla vain kaksi. Osumia onkin helppo napsia isolta tennis kierrokselta.

Urheiluviihteen tiimin huomion mukaan jokainen kertoimien laskija ei seuraa turhan tarkkaan tennistä ja ylikertoimia löytyykin usein.

Liiga pitkävetovihjeet

Parhaat liiga pitkävetovihjeet löydät urheiluviihteestä usein. Liiga ei kuitenkaan ole meidän tarkimmin seurattu sarja, sillä valitettavasti sm liiga vedonlyönti on paljon enemmän sattumankauppaa kuin esimerkiksi NHL kuten aiemmin mainittua. Miksi sitten pelaamme myös liigaa?

Vaikka liiga onkin vaarallisempi kohde sijoittaa rahansa, niin sieltäkin pystytään viikoittain bongaamaan joitain isoja ylikertoimia pelattavaksi.

KHL pitkävetovihjeet

KHL on toinen urheiluviihteen suosikki sarja melko samoista syistä kuin NHL. KHL pelaajien taso on myös todella huippulaatua suurimmaksi osin, joten coin flip prosentit voidaan pudottaa hieman alemmas ja kohteetkin napsuvat kotiin hyvällä prosentilla.

Kurkkaa alapuolelta tuoreimmat KHL pitkävetovihjeet

Monipuolista pitkävetoa

Urheiluviihteen kelkassa voit nappailla kohteita monesta eri sarjasta ja ideamme onkin, että 24/7 pysyy lappu uunissa. Yleensä pitkävetovihjeet julkaistaankin muutama tunti ennen ottelun alkua. Toisinaan kohde saattaa kuitenkin ilmestyä sivuille jo todella ajoissa tai juuri enne matsia. Tästä artikkelista löydätkin yläpäästä aina tuoreimmat pitkävetovihjeet ja pystyt hyödyntämään ne helposti.

Lisäksi vihjeiden lisäksi esittelemme parhaat pelipaikat, kuten vedonlyöntisivut ilman rekisteröintiä sekä muuta mukavaa!

Pitkävetovihjeet

Pitkävetovihjeet syntyvät monen asian kautta

Pitkävetovihjeen muodostaminen alkaa päivittäin sillä, että jokainen pelattava ottelu analysoidaan läpi ja lopulta jäljelle jää kaikista paras pelikohde, josta on markkinoilla saatavilla paras ylikerroin. Näiden juuri mainittujen ylikertoimien avulla on mahdollista harrastaa voittavaa vedonlyöntiä ja nauttia harrastuksesta enemmän.
Ilman ylikertoimia pitkävetovihjeistä ei ole mitään hyötyä pitkässä juokussa, vaikka osumia tulisikin paljon. Tämä on myös yksi niistä syistä, minkä takia pitkävetovihjeet eivät välttämättä osu joka päivä, koska emme yleensä juokse ennakkosuosikkien matkassa pitkävetovihjeissä, sillä normaalisti näiden kertoimet ovat laskeneet jo liian alas, eikä kohteessa ole tarjolla ylikerrointa.

Pitkävetovihjeen luominen pitää sisällään monta eri työvaihetta. Monet harrastelijat katsovat vain viimeiset viisi ottelua ja luovat näiden pohjalta näkemyksen ottelun etenemisestä. Tämä kuitenkin vääristää tilannetta, sillä toimivan pitkävetovihjeen luomiseen vaaditaan vuosien dataa, jota pitää osata voida käsitellä oikein. Pitkävetovihjeissä kokemus on todella suuressa roolissa, sillä tietää mihin reagoidaan ja mihin ei. Jos on todella innostunut pelaaja, voi etsiä vastauksia tilastoista, mutta aikaa siihen kuluu todella paljon. Kokemuksen kasvaessa olet jo selvittänyt kuinka paljon jääkiekossa vaikuttaa yhden avainpelaajan poissaolot tai kakkosmaalivahdin aloitusvuoro, eikä dataa tarvitse käsitellä järkyttäviä määriä.

Pitkävetovihjeissä massojen reagointi muuttaa paljon

Edellämainituissa poissaoloissa ja muissa kokoonpanomuutkoksissa on kuitenkin lähes poikkeuksetta joukkuekohtaisia eroja, joita tulee ajatella syvemmin. Monesti näkee markkinoilla isoja liikkeitä, kun esimerkiksi ykkösketjun laituri on sivussa ja harrastelijat eivät uskallakaan laittaa enää panoksiaan voiton puolesta. Nämä massojen reagoinnit markkinoilla aiheuttavat kertoimiin isojakin liikkeitä, joiden mukaan pitkävetovihjeitä osittain luodaan.

Voimaluvut mukaan pitkävetovihjeisiin

Pitkävetovihjeet on kaikista helpointa luoda, kun jo esimerkiksi kauden alussa luot vahvan silmäyksen koko sarjaan ja muodostat joukkueille voimaluvut. Meidän pitkävetovihjeissä usein nousee esille onko joukkue alakastin, keskikastin vai peräti kärkijoukkueisiin kuuluva nippu. Nämäkin pääryhmät pitävät sisällään eri kategorioita, kuten alempi keskikasti tai ylempi keskikasti.

Voimaluvut auttavat paljon ymmärtämään joukkueen laatua ja niitä pitää tietenkin osata muokata myös kauden edetessä, mikäli arviot ennen kauden alkua eivät aivan näytäkään pitävän paikkaansa.

Kärsivällisyys on avain onneen pitkävedossa

Pitkävetovihjeissä ja niiden pelaamisessa on myös hyvä pitää pää kylmänä. Väkisinkin joskus tulee pidempiä voittoputkia tai selvästi huonompia aikakausia. Tämä kuitenkin tasoittuu pitkässä juoksussa, mutta vaikka viisi peräkkäistä pitkävetovihjettä menisivät väärin, voivat ne silti olla hyviä kohteita pelattavaksi. Sattuma näyttelee ajoittain todella suurta roolia otteluissa, mutta satojen ja satojen pitkävetovihjeiden jälkeen tämänkin osuus tasoittuu. Ei siis kannata tehdä suuria liikeitä vaikka pitkävetovihjeet eivät joka kerta osu, se olisi mahdonta.

Pitkävetovihjeissä pelataan ylikertoimia ja monesti tämä tarkoittaa arkikielellä myös altavastaajia, joten kun pelataan epätodennäköisemmän joukkueen voittoa, voidaan käytännössä sama pitkävetovihje pelata useamman kerran ennen kuin se on tuotollinen. Pitkävetovihjeiden paras ystävä on toistot, jotka tasoittavat kaikkia tilastoja ajan kanssa.

Nyt kun pää on kylmänä ja joukkueista osataan jonkin verran lukea mihin ryhmään nippu laitetaan, on aika miettiä mitä kohteita pelataan. Pitkävetovihjeet ovat lähes poikkeuksetta jääkiekkoon joko voittajavetoja tai maalimäärävetoja. Maalimäärävedot syntyvät kun vuosien data syötetään automaattiseen laskuriin, joka osaa simuloida tulevan ottelun ja muodostaa annettujen tietojen perusteella ennakkoarvion maalimäärästä. Pitkävetovihjeissä ei normaalisti ole maalimääriä mukana, sillä markkinat harvemmin tarjoavat näistä kuin marginaalista ylikerrointa jos sitäkään. Useimmin parhaat ylikertoimet löytyvät voittajavedoista.

Pitkävetovihjeiden eri vetomuodot

Pitkävetovihjeissä käytetään useimmiten varsinaisen peliajan voittoa tai moneyline -valintaa, joka tarkoittaa tarkoittaa lopullista. Tässä tapauksessa voitat mikäli joukkue voittaa ottelun varsinaisen peliajan jälkeen. Tämän kohteen käyttö pitkävetovihjeissä on yleistä, mutta on tiedettävä hyvin joukkueen potentiaali kun pelataan 3v3 tai voittolaukauksia. Ilman dataa näistä, ei kannata valita lapulle lopullista voittoa.

Vuosien kokemus ja rauhallisuus ovat pitkävetovihjeiden kulmakivi. Vaikka kaikki maailman data syötetään johonkiin ohjelmaan, ei se aina päihitä kokemusta. Pitkävetovihjeissä ei nykyään juurikaan saada etua ns. sisäpiirin tiedoilla, sillä peliyhtiöt osaavat hankkia käyttöönsä lähes kaiken mahdollisen tiedon ja kertoimet muodostavat kiven kovat ammattilaiset, joilla on käytössään kaikki alan parhaat menetelmät. Tästä päästäänkin yhteen pitkävetovihjeissä useimmiten käytettävään menetelmään, eli pelataan massoja vastaan.

Ylikerroin on pitkävetovihjeiden keskeisin asia

Pitkävetovihjeissä pelataan ylikerrointa ja monesti se aukeaa altavastaajan voitolle. Suuret ihmismassat pelaavat ennakkosuosikin voittoa, jolloin markkinoilla suosikin kertoimet laskevat alaspäin ja altavastaajan kertoimet puolestaan nousevat ylöspäin. Näin voidaan hyvinkin saada altavastaajan voitosta mainio kerroin pelattavaksi. Koska peliyhtiöillä on kohteissaan aina mukana talon etu, täytyy kertoimille tapahtua selvästi jotain, jotta pitkävetovihjeeseen saadaan mukaan ylikerroin.

Suomalaiset ovat vedonlyönnissä yksiä maailman parhaista, eikä tämä tule turhasta. Ihmiset osaavat etsiä käsiinsä laadukkaat pitkävetovihjeet ja valtaosa pystyy analysoimaan otteluita vähintäänkin jonkin verran. Pitkävetovihjeiden käyttö apuna omassa harrastuksessa on loistava ajatus, jos vain vihjeiden takana on joku joka selvästi osaa asiansa.

Pitkävetovihjeissä voi myös hyödyntää erilaisia tarjouksia. Hyvillä tarjouksilla tai bonuksilla voit kohottaa voittomahdollisuuksia huomattavasti. Esimerkiksi jos tarjolla on vaikka ilmaisvetoja, niin ne kannattaa hyödyntää mukana pelaamisessa, sillä niitä käyttämällä et voi hävitä omaa pelikassaa vaan voit pelata täysin riskittömästi.

Pitkävetovihjeiden hyödyntäminen ilmaisvedolla

Tällä hetkellä monet vedonlyöntisivut tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisvedon, jonka suuruden jokainen saa päättää itse. Korkeintaan kuitenkin sadan euron arvoisen ilmaisvedon käyttäminen kasvattaa voittomahdollisuuksia. Ilmaisvedon voit kätevästi napata tästä linkistä. Ilmaisvetojen ja muiden bonusten käyttäminen on nykyään todella helppoa ja niihin löytyy peliyhtiöltä selvät ohjeet.

Aloita nyt seuraamaan urheiluviihteen pitkävetovihjeitä ja ala voittamaan lisää. Meidän pitkävetovihjeet sopivat todella hyvin niille, joita kiinostaa voitokas pelaaminen ja joilla ei itsellään välttämättä ole aikaa käytettäväksi tarpeeksi kohteiden analysoimiseksi. Pitkävetovihjeiden seuraaminen on monesti avain voittavaan vedonlyöntiin.

Mikäli tarjolla ei ole ilmaisvetoja, niin perinteiset parhaat vedonlyöntibonukset 2023 auttava lisäämään pelikassaasi huomattavasti.

Pitkävetovihjeet ei aina ole kiinni määrästä vaan laadusta

Pitkävetovihjeissä on myös tärkeätä seurata tiiviistii tiettyjä sarjoja tai lajeja, sillä kenenkään aika riitä kattamaan kymmentä eri sarjaa samaan aikaan. Normaalina päivänä vain kahden jääkiekkosarjan seuraaminen ja pitkävetovihjeiden luominen voi viedä aikaa lähes täyden työpäivän verran, joten ei kannata yrittää pysyä mukana kaikessa urheilussa. Esimerkiksi meidän tarjonnassa pitkävetovihjeet luodaan tällä hetkellä vain KHL ja NHL. Nämä kaksi sarjaa tarjoavat riittävästi pelattavaa ja samalla voidaan luottaa, että kaikki tarpeellinen tieto tulee analysoitua ajan kanssa.

Pelaa vain ylikertoimia

Pitkävedon yksi tärkeimmistä säännöistä on ylikertoimet. Jos ottelun tapahtuman todennäköisyys on 50% ja tälle tarjotaan alle 2.00 kerrointa, on kyseessä alikerroin, joka pitkässä juokussa antaa edun talolle. Jos taas ottelun tapahtuman todennäköisyys olisi 52% ja tämä saisi 2.00 kertoimen, olisi kyseessä pelattava ylikerroin. Yksinkertaisesti siis voittava vedonlyönti tarvitsee onnistuakseen tarkat arviot ja peliyhtiön virheet. Pitkäveto on siitä monimutkainen, että sattuman osuus voi otteluissa olla hyvinkin suuri ja tämä vaikeuttaa pitkäveto arvioiden tekemistä huomattavasti.

Pitkäveto on parhaimmillaan suomalaisilla ollut jääkiekon parissa, eikä ihmekään, sillä onhan kyseessä suomen suosituin laji. Jääkiekkoa seuraavat ihmiset pärjäävät pitkävedossa yllättävänkin hyvin ilman tietoa koko markkinan toiminnasta, mutta mikäli ei ymmärrä markkinan toimintaa niin on todella vaikeaa pystyä voittamaan pitkällä aikavälillä.

Tietysti suurin osa pitkäveto pelaajista on harrastelijoita, jotka laittavat viihdevetona panokset sisään oman joukkueen voiton puolesta ja voittamisella ja häviämisellä ei varsinaistesti ole pelaajille mitään suurempaa merkitystä. Kun kuitenkin aloitetaan pitkäveto pitkäjänteisellä pelaamsella on hyvä olla tarkempi tieto markkinan elämisestä. Pitkävedon kertoimet muuttuvat juurikin sen mukaan mitä lopputulosta ihmiset pelaavat.

Pitkäveto kertoimien tarkkailu

Kannattaa pitää silmällä liian korkeaksi nousseita altavastaajien kertoimia ja vastaisuudessa välttää pelaamasta suosikkikohteita pitkävedossa ennen ottelun alkua, sillä tällöin kertoimet ovat lähes alimmillaan. Ammattipelaajat tarkkailevat jo pitkävedossa early-kertoimia, eli heti kun vaikka parin päivän päästä alkavaan otteluun avataan kertoimet pelattavaksi pitkävetona, niin siellä voi olla suuriakin virheitä. Voidaan olettaa että kotijoukkue tulee voittamaan helposti ottelun ja näin ollen vierasjoukkue saa suuret kertoimet. Peliyhtiö ei kuitenkaan ole vielä huomioinut, että joukkue pelaa huonolla kokoonpanolla ja tähän ammattilaiset iskevät heti kiinni. tässä kohtaa kertoimet muuttuvat jo radikaalisti ja tehdään korjauksia. Eli jos haluat ottaa parhaimman edun kiinni, niin pitkäveto kannattaa tehdä heti kun vain mahdollista.

Ongelmaksi muodostuu helposti kuitenkin ottelun realistinen arviointi, sillä joissain tapauksissa voi olla lähes mahdotonta pystyä arvioimaan joukkueen kuntoa viikon tai edes muutaman päivän päähän ja tästä syystä esimerkiksi urheiluviihde julkaisee pitkävetovihjeet vain muutama tunti ennen ottelua.

Pitkäveto on kuitenkin harrastuksena hauska ja tuo paljon lisäjännitystä urheilun seuraamiseen täysin viihdyke mielessä. Pitkävetoa on tarjolla erilaisiin lajeihin ja sarjoihin, kuten jalkapallo, jääkiekko, baseball ja tennis. Kohteita on nykypäivänä tarjolla tuhansia ja voit myös pelata alempien sarjojen lajeja, kuten vaikka jääkiekon 2.divaria.

Mitä suurempi laji on kysessä, sitä vaikeampi on löytää pitkässä juokussa kannattavia ylikertoimia pelikohteiksi. Tämän takia on suositeltavaa valita itselleen yksi laji mitä seuraa tarkasti ja mieluusti vielä alasarjoista, joista on mahdollista saada inside tietoa, jota ei välttämättä peliyhtiöllä ole. Kuitenkin pitkävedon pääpointtina on, että ne pelaajat jotka osaavat parhaiten arvioida ottelun lopputuloksia ovat vahvoilla.

Netistä löytää paljon pitkävetovihjeitä

Netissä on paljon erilaisia sivustoja, joista löytää pitkävetovihjeitä Vuoden 2023 parhaat vetovihjeet olemme löytäneet paynplay-2023.com sivustolta, joka julkaisi päivittäiset vihjeet pitkien perusteluiden kera. Katso tämän päivän pitkävetovihjeet

Sivustolta et löydä yhtä aktiivisesti vihjeitä, kuin urheiluviihteestä, mutta julkaistavat vihjeet ovat todella laadukkaita.

Yhteenveto pitkävetovihjeet

Yhteenvetona pitkävetovihjeet eivät ole niin yksioikoinen asia, kuin voisi olettaa. Pitkävetovihjeiden valinnassa tulee olla tarkkana ja käyttää todellista lähde kritiikkiä. Lisäksi pitkävetovihjeiden hyödyntäminen ja viimeinen ratkaisu on aina pelaajalla itsellään. 

Hyppää kelkkaan ja katso parhaat pitkävetovihjeet 2024 sivustoltamme ja vertaa niitä omiin näkemyksiisi!