Live stream

Oletko miettinyt, että mistä löytyisi urheilu live stream, ja vieläpä käytännössä ilmaiseksi? Mikäli kyllä, niin meillä on sinulle hyviä uutisia!

Tältä sivulta löydät nimittäin kaikki parhaat vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden katsoa urheilu livenä heti ensitalletuksen jälkeen.

Käytännössä vedonlyöntisivuilla urheilu live stream toimii siten, että sinun tulee liittyä asiakkaaksi, ja tehdä ensitalletus. Nykyisin vedonlyönti ilman rekisteröintiä on todella yleistä, joten vain talletus riittää näissä tapauksissa. Tämän jälkeen pääset käsiksi live streamiin, ja tietysti voit myös lyödä vetoa suosikki matseistasi!

Ilmainen urheilu live strem

Katso alapuolelta parhaat vedonlyöntisivut 2023, jotka tarjoavat pelaajille mahdollisuuden live streamiin, ja samalla live vedonlyöntiin.

[wptb id=9828]               

Live stream

Live stream eli suoratoisto on noussut merkittäväksi tekijäksi nykypäiväisillä vedonlyöntisivustoilla. Kaikki meistä haluaisi seurata mahdollisimman paljon urheilua ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Onneksi tähän on ratkaisuna vedonlyöntisivustoilla olevat livestream -palvelut. Nyt ei tarvitse enää maksaa 30€/kk suoratoistopalvelusta, josta näet vain yhden kiinnostavan sarjan ottelut, vaan voit nauttia täydestä kattauksesta erilaisia sarjoja ja lajeja. Paras puoli livestream palveluissa on, että se on kaikille katsojille täysin ilmaista. Jotkin vedonlyöntisivustot vaativat kuitenkin olemassa olevan pelitilin, mikä on tietenkin sekin ilmaista rekisteröidä ja osa puolestaan voi vaatia että pelitilillä on rahaa. Tämä ei nouse suureksi ongelmaksi varsinkaan vedonlyöjille, sillä otteluista joita katsotaan livestreamina on siihen myös iskettynä vähintäänkin jonkinlainen veto. Aina ei siis todellakaan tarvitse olla edes rahaa pelitillä jos vain on jokin veto asetettuna samana päivänä edes. Vedon voit asettaa mihin tahansa sarjaan tai pelikohteeseen ja koko livestream kattaus on auki. Livestream näyttää paljon tennisotteluita, joita ei mistään muualta ole mahdollista katsoa ja myös kaikki suurimmat jalkapallo-ottelut.

Live stream on hyvä valinta niille, jotka lyövät muutenkin otteluista vetoa. Tämän avulla voit seurata pelejä entistä tiiviimmin ja näin ollen pidät tietopankin suurempana kuin moni muu, jolla ei ole mahdollisuutta katsoa otteluita. Esimerkiksi tennisturnauksen aikana voit hyppiä otteluista toiseen tehden live-vetoja ja samalla vaihtaen aina nopeasti sekä helposti livestream lähetystä. Livestreamia on mahdollista katsella millä tahansa laitteella aina tietokoneesta mobiiliin ja näin ollen se on kätevä tapa katsella otteluita esimerkiksi matkalla. Live stream on myös oiva ratkaisu niille, jotka eivät ehdi katselemaan paljoa urheilua ja näin ollen olisi täysin turhaa maksaa suuria summia suoratoistopalveluun, kun ei kerran ehdi ruudun eteen kuin kerran viikossa. Livestreamin kanssa et joudu maksamaan mitään ja voit hyvillä mielin katsella urheilua juuri silloin kun se sinulle sopii. Ensitalletuksena tehty 10 euroa voi jättää pelilitille ja tämän turvin voit katsella vaikka vuoden urheilua aina kun haluat ja tietenkin mitä haluat. Pelisivustojen livestream tarjonta on nykyään niin laajaa, ettei mikään suoratoistopalvelu pysty tarjoamaan vastaavaa ja osalla ei edes ole mahdollista näyttää otteluita, sillä vedonlyöntisivustot voivat olla tapahtuman pääsponsoreita ja ainoa tapa katsella ottelut on käyttää livestreamia.

Mitä lajeja voin seurata livestream -palvelulla?

Vedonlyöntisivustojen livestream tarjonta eroaa monesti hieman toisistaan, mutta kaikki suurimmat ja tärkeimmät ottelut näytetään. Esimerkiksi suurimmat jalkapallotapahtumat kuuluvat valtaosan livestream tarjontaan aivan kuten tenniksenkin. Jääkiekosta voit myös seurata NHL otteluita ja esimerkiksi Champions Hockey Leagueta, jonka pääsponsorina yleensä onkin peliyhtiö. Tämä tarkoittaa juuri sitä, ettei ottelua ole mahdollista katsoa välttämättä mistään muualta kuin livestreamina. Livestreamin tehokkuus live-vedoissa on noussut ihmisten tietoisuuteen lähivuosien aikana ja tämä auttaakin todellisuudessa paljon. Vielä muutama vuosi sitten ihmiset tekivät vetoja pelkästään liveseurannan avulla, eivätkä päässeet konkreettisesti näkemään ottelun kulkua. Nyt kun mitä vain urheilua on mahdollista seurata livestreamina, niin live-vetojen määrä on selvästi kasvussa. On huomattavasti tehokkaampaa lukea pelin sisäisiä tapahtumia, kun oikeasti näkee ottelun tapahtumat. Voi olla että tilastojen valossa toinen joukkue painostaa, mutta kun katselet itse ottelua, niin huomaat että tämä ei olekaan koko totuus ja osaat näin valita vetosi paremmin. Livestream on siis vedonlyöjän ykköstyökalu. 

Onko live stream ilmainen?

Kuten aiemmin tulikin ilmi, livestreamin katsominen on normaalisti ilmaista, mutta se voi vaatia että pelitilillä on oltava jonkin verran rahaa (yleensä 10e) tai että saman päivän aikana on asetettu veto. Hyvä taktiikka niille, jotka eivät juurikaan tee vetoja on, että tehdään ensimmäinen talletus jonka minimisumma on normaalisti 10 euroa ja jätetään tämä pelitilille pyörimään käyttämättä. Voit sen turvin katsella mielin määrin livestream lähetyksiä kaikesta huippu-urheilusta aina alasarjoihin asti ja koko vuoden hintalapuksi jää ainoastaan 10 euroa.

Mitään vastaavaa suoratoistopalvelua ei ole mahdollista hankkia edes yhdeksi kuukaudeksi 10 eurolla vaan normaalit hinnat ovat monesti yli 30€/kk. Livestream vedonlyöntisivustoilla on taloudellisesti kannattava ratkaisu, mutta myös useimmiten kaikista helpoin tapa katsoa laajaa tarjontaa juuri silloin kun haluat ja millä tahansa laitteella haluat.

Tavalliset suoratoistopalvelut rajoittavat tarjonnat vain pieneen määrään eri sarjoja ja monesti paljon urheilua seuraavat ihmiset ottavatkin käyttöönsä ainakin kaksi eri suoratoistopalvelua, jolloin kuukausihinta pomppaa jo reilusti 50€/kk. Katso parasta urheilua mahdollisimman halvalla ja luotettavalla yhteydellä käyttämällä hyödyksi sivustojen livestream -palvelua.

Miten aloitan livestream käyttämisen?

Ensimmäisenä aloitat rekisteröimällä ilmaisen pelitilin, jos käytössä ei ole pika vedonlyönti, jolloin rekisteröitymistä ei tarvita. Tämän jälkeen on suositeltavaa tehdä 10 euron talletus, jolloin saat kaikista halvimman käyttöhinnan. Kun olet tallettanut vaadittavan minimisumman, joka yleensä on juurikin 10 euroa olet valmis. Livestreamit löytyvät melkein jokaiselta sivustolta valikosta oman kategoriansa alapuolelta ’’livestream’’.

Voit myös etsiä suoraan lajikohtaisesti ottelun jonka haluat seurata ja avaat vain vedonlyöntikohteet, jolloin aukeaa pieni ruutu. Jos haluat vain katsella ottelua, niin klikkaat ruudun isommaksi ja nautit halvalla parhaasta urheilusta. Mikäli haluat tehdä ottelun aikana live-vetoja, on sekin uskomattoman helppoa ja nopeaa. Voit painaa livestream lähetyksen ruudun pienemmäksi ja samalla kun katsot ottelua voit selata vedonlyöntikohteita ja valita minkä näistä haluat valita.

Livestream lähetysten viiveet ovat marginaalisen pieniä, joten pystyt hyvin tekemään voittavia live-vetoja. Kun vetosi on sisässä avaat jälleen ruudun suuremmaksi ja nautit pelistä!

Livestream palvelun avulla voit siis lähes ilmaiseksi seurata maailman laadukkainta urheilua laadukkaalla live-lähetyksellä. Riittää kun pelitililläsi on vähintään 1 sentti rahaa, niin voit katsella mielin määrin haluamaasi lähetystä tai vaikka vaihdella ottelua minuutin välein. Maailman parasta urheilua ja vieläpä todella halvalla!

Nyt on loistava aika ottaa livestream haltuun ja nauttia aivan uudenlaisesta urheilusta.

Jalkapallo live stream

Jalkapallon ystäville on tarjolla paljon erilaisia herkkupaloja, kuten vaikkapa La Liga, Bundesliga, Ligue 1 ja Serie A.

Näiden huippusarjojen seuraaminen muita kanavia pitkin maksaisi kuukaudessa useita kymmeniä euroja, etkä välttämättä voisi katsoa juuri haluamaasi ottelua vaan joutuisit tyytymään päivän valittuun otteluun.

Livestreamit ovat useimmiten ilman selostamista, mutta tämä ei silti jätä ketään katsojaa kylmäksi, sillä tarjolla on niin kovia sarjoja, että katsomonkin tunnelman aistii kotisohvalle asti.

Katso vaikka El Clasicot tai vaikkapa Bayern Munchenin tulikuumat ottelut ilmaiseksi.

NBA Live stream

Koripallon ystäville on myös yllin kyllin kattausta valittuna. Susijengin ja koriksen fanit saavat nauttia kun suomalaisen koripallon huippunimi Lauri Markkanen painaa Chicago Bullsin paidassa NBA-otteluita ja näistäkin saat nauttia aina runkosarjan ensimmäisestä ottelusta finaaliin asti. Ja tietenkin kaikki tämä vain korkeintaan 10€ hintaan!

Seuraa NBA:ta lähempää ja tarkemmin kuin koskaan ennen ja olet hetkessä tuottavampi vedonlyöjä. Muista myös kertoa kavereillesi livestream palveluista, sillä aivan liian monelta tämä on syystä tai toisesta vielä täysin unholassa.

Tähänkin kyllä on lähivuosina tulossa muutos, sillä pelisivustot jatkuvasti markkinoivat enemmän ja enemmän livestreamia, sekä sponsoroinnin kasvaessa markkinat tulee valtaamaan vedonlyöntisivustot.

MLB Live stream

Amerikan urheilu on suomalaisille ollut aina lähellä sydäntä ja varsinkin suurimmat sarjat. Baseballin MLB-sarja on vedonlyöjien leipälaji ja näitä otteluita ei mistään tavalliselta suomalaisesta suoratoistopalvelulta löydy tarjonnastaan, joten voit pitää rakkaan lajisi tiukasti seurannassa aivan naurettavan pienellä summalla.

Kymmenen euroa vuosi ja mikäli teet 9,99€ vedon, voit jopa jäädä voitolle siitä että saat nauttia maailman parhaasta urheilusta.

Tennis live stream

Tenniksen ystäville livestream on loistava uutinen ja melkein kaikki tennis vedonlyöjät tuntevatkin livestreamin enemmän kuin hyvin.

Tenniksen lähes kaikki pienimmätkin kohtaamiset näkyvät livestream palvelusta, eikä missään nimessä pidä unohtaa että niin näkyvät myös kaikki kauden tärkeimmät ottelutkin, kun Grand Slam-turnaukset.

Pelkästään yhden Grand Slam turnauksen hintalapuksi muodostuisi vähintään 20€ ja tämähän ei loputtomiin kestä. Tenniksen faneille on siis katsottavaa tuhansien otteluiden verran ja ainoaksi ongelmaksi muodostuu valinnan vaikeus näin monen ottelun välillä.

Meiltä löydät muuten parhaat tennis vihjeet, aina kun kohteita löytyy!

Jääkiekko live stream

Jääkiekko tunnetusti on suomalaisten ykköslaji ja myös kiekkoa on mahdollista seurata livestream kautta. Ruotsin SHL on ollut yksi suosituimpia katselukohteita ja myös Euroopan CHL on suomalaisten keskuudessa todella suosittu, sillä mukana turnauksessa viilettää normaalisti vähintäänkin kaksi suomalaista Liiga joukkuetta.

Pidä rakas laji lähellä sydäntä ja seuraa oman jengin otteluita livestreamin kautta vain 10€/vuosi hintaan. Kaiken kaikkiaan livestream palvelu helpottaa vedonlyöjän arkea ja tavallisen urheiluperunan taloutta. Aloita katselu jo tänään ja nauti urheiluviihteetä maksimaalisesti!