Tennis pitkävetovihje: Stuttgartin massakentillä huippuottelu naisten välillä 19.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Saksan Stuttgartissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 270,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 270,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Elena Rybakina – Jasmine Paolini

Stuttgartin WTA-turnauksessa odotetaan tiukkaa taistoa, kun neljänneksi sijoitettu Elena Rybakina kohtaa 14. sijoitetun Jasmine Paolinin massakentällä. Ottelussa kohtaavat kaksi kovassa iskussa olevaa pelaajaa, joilla on tasaista historiaa keskinäisissä kohtaamisissaan. Rybakina on sijoitettu korkeammalle maailmanrankingissa, mutta Paolini on osoittanut olevansa vaarallinen vastustaja erityisesti massakentillä.

Pelaajien väliset voitot ovat tällä hetkellä tasaiset 1-1, mikä lisää ottelun jännitettä. Paolini on osoittanut kykynsä voittaa korkeasti rankattuja pelaajia, kuten edellisessä ottelussaan, jossa hän kukisti yhdeksänneksi sijoitetun Ons Jabeurin vakuuttavasti.

Paolinin voitto kertoimella 2.70 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen niille, jotka uskovat italialaisen pelaajan kykyyn jatkaa vahvaa suoritustaan. Paolini on tunnettu nopeasta ja vikkelästä pelityylistään, joka voi olla vaikea vastus kenelle tahansa, erityisesti massakentällä. Vaikka Rybakina onkin kokenut ja korkealle rankattu pelaaja, Paolini on osoittanut olevansa valmis haastamaan kärkipelaajat. Ottelu lupaa siis olla tiukka, mutta Paolinin voitto näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta niille, jotka etsivät potentiaalista yllätystä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Paolini voittoa kertoimella 2.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

134 Lukukerrat