Tennis pitkävetovihje: Belgialainen on palannut kovaan vireeseen ja hakee yllätysvoittoa 13.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 400,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 400,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Elise Mertens – Coco Gauff

Indian Wellsin neljännesvälierässä kohtaavat Elise Mertens ja Coco Gauff, luoden odotuksia tiukasta ja taiturimaisesta tenniksestä. Mertens, sijalla 28, ja Gauff, sijalla 3, ovat kohdanneet kolmesti aiemmin ja kaikki kohtaamiset päättyivät Gauffin voittoon. Vaikka Gauffin on voittanut kaikki, on syytä huomata että ottelut ovat olleet tiukkoja, mikä viittaa Mertensin potentiaaliin voittaa tämä kohtaaminen.

Elise Mertens on tunnettu vahvasta peruslyöntipelistään ja taisteluilmeestään. Vaikka hänen rankinginsa ei ehkä ole korkea, hänen taituruutensa kentällä on tuonut hänelle voittoja kovissakin vastustajia vastaan. Coco Gauff on nuori ja lahjakas pelaaja, joka on noussut nopeasti huipulle. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja nopeat jalat tekevät hänestä vaikean vastustajan.

Mertensin voitto kertoimella 4.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen, kun otetaan huomioon aiempien kohtaamisten tiukkuus ja Mertensin potentiaali yllättää Gauff. Vedonlyöjille avautuu mahdollisuus hyödyntää houkuttelevaa kertointa tässä tasaisessa neljännesvälierässä, missä Mertens voi osoittaa kykynsä kääntää ottelu edukseen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Mertens voittoa kertoimella 4.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

183 Lukukerrat