Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin naisten välierissä altavastaaja vahvoilla 16.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 320,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 320,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Coco Gauff – Maria Sakkari

Indian Wellsin välierässä kohtaavat kaksi nuorta ja lahjakasta tennispelaajaa, kun 20-vuotias Coco Gauff ja 28-vuotias Maria Sakkari asettuvat vastakkain. Tämä ottelu lupaa jännitystä ja tasokasta peliä, sillä pelaajat ovat kohdanneet toisensa jo seitsemän kertaa aiemmin, ja Sakkari johtaa voitoissa 4-3.

Coco Gauff, maailmanrankingin kolmas, on noussut nopeasti tenniksen huipulle nuoresta iästään huolimatta. Hänen pelityylilleen on ominaista voimakas syöttö, nopea jalkatyö ja rohkea peli-ilme. Gauffin monipuolinen peli tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Maria Sakkari, rankingissa yhdeksäs, on myös osoittanut vahvaa suorituskykyä viime aikoina. Kreikkalaispelaajan peli perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja fyysiseen kestävyyteen. Sakkari pystyy kontrolloimaan peliä pitkillä palloralleilla ja hyödyntämään vastustajiensa virheet.

Vaikka Gauff onkin rankingissa edellä, Sakkarin voitto kertoimella 3.20 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Sakkari on osoittanut pystyvänsä haastamaan Gauffin ja on voittanut heidän välisiä kohtaamisiaan useammin. Sakkari on fyysisesti vahva ja kykenee kestämään kovia otteluita, mikä voi olla ratkaisevaa välierässä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Sakkari voittoa kertoimella 3.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

218 Lukukerrat