Tennis pitkävetovihje: Indian Welssin miesten peleissä toinen jättiyllätys? 12.3.2024

ATP kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 800,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 800,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Fabian Marozsan – Carlos Alcaraz

Fabian Marozsan ja Carlos Alcaraz kohtaavat jälleen 12. maaliskuuta 2024 Indian Wellsissä, herättäen tenniksen ystävissä odotuksia kiihkeästä ottelusta. Marozsan rankingilla 58., kohtaa kovan vastuksen Alcarazilta, joka on vahvasti sijoitettuna toiseksi maailmanrankingissa.

Fabian Marozsan, kotoisin Unkarista, on taitava pelaaja, jonka pelityyli perustuu vahvaan syöttöön ja taktiseen älykkyyteen. Vaikka hänen rankinginsa ei ole huipulla, hänellä on kyky yllättää huippupelaajat, kuten osoitti voitollaan Alcarazista vuonna 2023 Rooman ATP -turnauksessa. Carlos Alcaraz, nuori ja lahjakas espanjalainen on noussut nopeasti maailman huipulle voittaen useita merkittäviä turnauksia. Hänen voimakas lyöntityylinsä ja nopea jalkatyö tekevät hänestä vaikean vastustajan.

Marozsanin yllätysvoitto kertoimella 8.00 on mahdollinen johtuen hänen vakaasta kokemuksestaan ja kyvystään sopeutua vastustajaansa. Vuoden 2023 kohtaaminen antaa hänelle psykologisen edun. Kertoimen korkeus kuvastaa Alcarazin suosikkiasemaa, mutta tennis on arvaamatonta, ja Marozsanin voittomahdollisuudet ovat todelliset. Tämä tekee hänestä houkuttelevan pelikohteen niille, jotka etsivät suurempaa tuottoa vedonlyönnillään.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Marozsan voittoa kertoimella 8.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

197 Lukukerrat