Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsissä väärä ennakkosuosikki 11.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Sloane Stephen – Daria Kasatkina

Sloane Stephens ja Daria Kasatkina kohtaavat Indian Wellsin turnauksessa 11. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa olla tiukka, sillä pelaajilla on takanaan useita kohtaamisia, joista Stephens on poistunut voittajana neljästi viidestä. Stephens pitää tällä hetkellä sijaa 44 WTA-listalla, kun taas Kasatkina nousee rankingissa sijalle 12.

Sloane Stephens, 30-vuotias amerikkalainen, on tunnettu monipuolisesta pelityylistään. Hänen voittonsa Kasatkinasta viidestä edellisestä kohtaamisesta antavat hänelle selkeän psykologisen edun. Stephens on esiintynyt vakuuttavasti turnauksessa ja näyttänyt hyvässä pelivireessä.

Daria Kasatkina on kuitenkin kova vastustaja. Venäläinen pelaaja, 26-vuotias, onnistuu hyvin eri alustoilla, ja hänen pelityylinsä on älykäs ja varma. Ottelusta odotetaan intensiivistä kamppailua, mutta Stephensin vahva historia voisi olla ratkaiseva tekijä.

Stephensin voitto kertoimella 2.10 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden, kun otetaan huomioon hänen vahva turnausvireensä ja aiemmat menestyksekkäät kohtaamiset Kasatkinan kanssa. Pelaajilla on historiaa, mutta tämä ottelu voi tuoda mukanaan uusia jännittäviä käänteitä Indian Wellsissä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Stephens voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

182 Lukukerrat