Tennis pitkävetovihje: Indian Wells päivän huippuottelusta muhkea kerroin! 14.3.2024

ATP kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 320,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 320,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Alexander Zverev – Carlos Alcaraz

Indian Wellsin puolivälierissä kohtaavat Alexander Zverev ja Carlos Alcaraz, kaksi tämän hetken kuumimmista tennislahjakkuuksista. Zverev, rankingilla 6., on kokenut ja menestyksekäs pelaaja, joka on voittanut useita ATP-turnauksia ja edustanut Saksaa maailman huipputurnauksissa. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat voimakas syöttö ja tarkka peruslyöntipeli. Alcaraz, rankingilla 2., on vasta 20-vuotias mutta on jo noussut tennismaailman eliittiin voittamalla useita merkittäviä otteluita. Hänen pelityylinsä on aggressiivinen ja fyysinen, ja hänellä on kyky löytää ratkaisuja vaikeissa tilanteissa.

Zverev on johtaa pelaajien välisissä kohtaamisissa 5.3, mutta Alcarazin kehitys on ollut nopeaa, ja hän on osoittanut kykenevänsä haastamaan jopa kokeneimmatkin vastustajat. Zverevin voitto kertoimella 3.20 on kuitenkin silti houkutteleva pelikohde useista syistä. Zverev on kokenut pelaaja, jolla on vahva peli ja joka on tottunut suuriin otteluihin. Vaikka Alcaraz on lahjakas, hänellä voi olla paineita vastata korkeisiin odotuksiin, mikä voi vaikuttaa hänen peliinsä. Zverevin kokemus ja aiemmat voitot antavat hänelle psyykkistä etua ottelussa. Zverev on voittanut kaksi edellistä pelaajien välistä kohtaamista, joista viimeisin tämän vuoden tammikuussa erin 3-1.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Zverev voittoa kertoimella 3.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

138 Lukukerrat