Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsissä tulikuuma taistelu illalla 13.3.2024

ATP kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Daniil Medvedev – Grigor Dimitrov

Tuleva ottelu Daniil Medvedevin ja Grigor Dimitrovin välillä Indian Wellsissä 13. maaliskuuta 2024 lupaa jännittävää tennistä. Näiden kahden pelaajan välillä on historiaa, sillä he ovat kohdanneet yhdeksän kertaa aiemmin, ja Medvedev johtaa voitoissa 6-3. Viimeisin kohtaaminen marraskuussa 2023 päättyi Dimitrovin voittoon, mikä luo lisää jännitystä tulevaan kohtaamiseen.

Daniil Medvedev, maailman neljänneksi sijoitettu pelaaja, on tunnettu vahvasta syötöstään ja monipuolisesta pelityylistään. Hänen taitonsa kovilla alustoilla ovat tehneet hänestä vaarallisen vastustajan. Grigor Dimitrov, sijalla 13, on myös kokenut pelaaja, jolla on monipuolinen pelityyli ja taitava verkko-otteet.

Vaikka Medvedev on hallinnut heidän keskinäisiä kohtaamisiaan, on syytä huomata, että Dimitrov voitti viimeisimmän ottelun. Tämä voitto voi tuoda lisää itseluottamusta Dimitroville tulevaan kohtaamiseen. Dimitrovin korkea kerroin 2.40 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen, sillä hänen edellinen voittonsa voi heijastua myönteisesti hänen itseluottamukseensa ja suoritukseensa kentällä.

Odotettavissa on tasainen taistelu, kun Medvedev ja Dimitrov kohtaavat Indian Wellsissä. Dimitrovin voitto olisi pieni yllätys, ja vedonlyöjille tarjoutuu mahdollisuus hyödyntää houkuttelevaa kertointa tässä mielenkiintoisessa ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dimitrov voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

107 Lukukerrat