Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin miesten peleissä väärä ennakkosuosikki 13.3.2024

ATP kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 320,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 320,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Casper Ruud – Gael Monfils

Indian Wellsin turnauksen ottelu Casper Ruudin ja Gael Monfilsin välillä tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen. Norjalainen Ruud, sijoitettuna yhdeksänneksi, ja ranskalainen Monfils, sijoitettuna 54:nneksi, ovat aiemmin kohdanneet vuonna 2018, jolloin Monfils vei voiton 2-1.

Casper Ruud tunnetaan vahvasta pelistään peruslinjoilla ja erinomaisesta liikkumisestaan kentällä. Hänen varma syöttönsä ja nousunsa maailman kärkeen tekevät hänestä kovan vastuksen kenelle tahansa vastustajalle. Gael Monfils taas on kokenut veteraani, joka tunnetaan näyttävästä pelityylistään ja nopeasta jalkatyöstään.

Vaikka Ruud onkin sijoitettu korkeammalle maailmanlistalla, Monfilsin voittokerroin 3.20 voi houkuttelee vedonlyöjiä. Monfilsin aiempi voitto Ruudista antaa viitteitä hänen kyvystään voittaa norjalainen. Monfilsin kokemus ja monipuolinen pelityyli voivat aiheuttaa haasteita Ruudille, joka on saanut hieman kamppailla vastaavien pelaajien kanssa.

OttelunMonfilsin voitto 3.20 kertoimella tarjoaa vedonlyöjille houkuttelevan vaihtoehdon, ja tämä ottelu on ehdottomasti seurattava tiiviisti Indian Wellsin turnauksessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Monfils voittoa kertoimella 3.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

115 Lukukerrat