Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin naisten otteluista vahva suosikki 12.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Anastasia Potapova – Jasmine Paolini

Indian Wellsin odotettu kohtaaminen Anastasia Potapovan ja Jasmine Paolinin välillä tarjoaa jännitystä tenniksen ystäville. Potapova, maailmanlistan sijalla 33, ja Paolini, sijalla 14, ovat kaksi lahjakasta pelaajaa, jotka kohtaavat toisensa tässä turnauksessa.

Anastasia Potapova tunnetaan voimakkaasta pelityylistään ja aggressiivisesta otteestaan kentällä. Hänen nuoruudestaan huolimatta hän on noussut nopeasti maailman huipulle ja on aina vaarallinen vastustaja. Jasmine Paolini sen sijaan saapuu Indian Wellsiin voitokkaan Dubai WTA -turnauksen jälkeen, jossa hän näytti vakuuttavaa peliä.

Paolini on pelannut viime aikoina erinomaisesti ja on huipputasolla. Hänen voitto Dubaissa antaa hänelle henkistä vahvuutta ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti Indian Wellsissä. Paolinin voittokerroin 1.70 on houkutteleva vedonlyöntivaihtoehto, ottaen huomioon hänen nykyisen vireensä ja voiton tuoman itseluottamuksen. Pidä silmällä tätä mielenkiintoista ottelua, kun kaksi huippupelaajaa kohtaa Indian Wellsin kentillä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Paolini voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

166 Lukukerrat