Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin naisten otteluista mehukas yllätysvoitto 8.3.2023

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 500,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 500,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Clara Burel – Coco Gauff

Indian Wellsin toisella kierroksella kohtaavat ranskalainen Clara Burel ja yhdysvaltalainen Coco Gauff. Ottelu lupaa olla tiukka, kun Burel, rankingilla 47, haastaa Gauffin, joka on sijoitettu kolmanneksi maailmassa. Vaikka pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, heidän taitonsa ja vahvuutensa tekevät tästä kohtaamisesta odotetun.

Clara Burel, 22-vuotias ranskalainen lupaus, on noussut vauhdilla kohti huipputasoa. Hänen vahva pelityylinsä ja monipuoliset lyöntinsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. 19-vuotias Coco Gauff on jo nyt saavuttanut huomattavaa menestystä nuoresta iästään huolimatta. Hänen nopeat jalat ja aggressiivinen pelityyli tekevät hänestä voittokandidaatin jokaisessa ottelussa.

Burelin yllätysvoitto Gauffista on houkutteleva pelikohde monestakin syystä. Burelin viimeaikaiset esitykset ovat olleet vakuuttavia, ja hänen voittonsa top-pelaajista ovat osoitus hänen nousustaan. Burelin monipuolinen pelityyli saattaa aiheuttaa haasteita Gauffille, joka saattaa tarvita aikaa sopeutuakseen. Kertoimella 5.00 Burelin voitto tarjoaa houkuttelevan riski-tuottosuhteen, mikä tekee siitä harkitsemisen arvoisen pelivalinnan.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Burel voittoa kertoimella 5.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

428 Lukukerrat