Tennis pitkävetovihje: Elsa Jacquemot – Clara Burel 5.12.2023

Elsa Jacquemot ja Clara Burel kohtaavat 6. joulukuuta 2023 Angers Challenger -turnauksessa kovalla alustalla. Ottelu on odotettu kohtaaminen kahden lahjakkaan ranskalaisen pelaajan välillä. Pelaajien välillä on pelihistoriaa, sillä he ovat kohdanneet kuusi kertaa aiemmin, ja näistä kohtaamisista Burel on onnistunut viemään voiton viidesti.

Elsa Jacquemot

Elsa Jacquemot, rankingilla 164., on nuori pelaaja, joka on noussut nopeasti tenniskartalla. Hänellä on vahva peruspeli ja erinomainen liikkuvuus kentällä. Jacquemot on tunnettu taistelutahdostaan ja kyvystään pysyä rauhallisena vaikeissa tilanteissa. Vaikka hänellä onkin haasteita Burelin kanssa aiemmissa kohtaamisissa, hänellä on potentiaalia yllättää vastustajansa.

Clara Burel

Clara Burel, rankingilla 60., on kokeneempi pelaaja ja hänellä on enemmän kokemusta ammattilaistasolta. Burelilla on voimakas syöttö ja monipuolinen pelityyli, joka voi asettaa vastustajansa vaikeuksiin. Hänen vahvuutensa ovat näkyneet aiemmissa kohtaamisissa Jacquemotia vastaan, ja hän lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Burel lisää voittosaldoa

Pelaajien kohtaamiset ovat olleet tiukkoja, mutta Burel on onnistunut hallitsemaan tilanteita useammin. Hänen korkeampi rankinginsa ja laajempi kokemus antavat hänelle etulyöntiaseman. Burelin monipuolinen pelityyli voi aiheuttaa ongelmia Jacquemotille. Vaikka nuorella Jacquemotilla on potentiaalia yllättää, odotettavissa on, että Clara Burel voittaa ottelun kokeneemman pelityylinsä ja aiempien voittojensa perusteella.

Pelivihje: Clara Burel 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

307 Lukukerrat