Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin naisten otteluista löytyy mehukas yllättäjä 7.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 340,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 340,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Nadia Podoroska – Ashlyn Krueger

Indian Wellsin WTA-turnauksessa 7. maaliskuuta 2024 kaksi lahjakasta pelaajaa, Nadia Podoroska ja Ashlyn Krueger, kohtaavat toisensa ensimmäisellä kierroksella. Vaikka Podoroska (ranking 84.) ja Krueger (ranking 71.) eivät ole huipulla, heidän kykynsä tekevät tästä kohtaamisesta odotetun ja tasaisen.

Nadia Podoroska, Argentiinan lupaus, on taistelija kentällä. Hänen pelityylinsä keskittyy voimakkaaseen peruslyöntipeliin ja vahvaan liikkumiseen kentällä. Krueger puolestaan on Yhdysvaltojen lupaava pelaaja, joka tunnetaan tarkoista syötöistään ja monipuolisesta pelistään. He kohtasivat aikaisemmin 2023, ja Krueger vei tästä voiton 2-0.

Podoroskan voittokerroin 3.40 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille. Vaikka Krueger voitti aikaisemman kohtaamisen, otteluiden kulku voi vaihdella. Podoroska on parantanut peliään ja voi hyötyä vastustajansa pelityylistä. Jos Podoroska onnistuu kontrolloimaan palloa ja pitämään vahvan liikkeensä, hänellä on mahdollisuus kääntää tilanne edukseen. Tämä tekee Podoroskan voitosta houkuttelevan vedonlyöntikohteen niille, jotka etsivät yllätystä Indian Wellsin avauskierroksella.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Podoroska voittoa kertoimella 3.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

185 Lukukerrat