Tennis pitkävetovihje: Lucia Bronzetti – Magdalena Frech 17.6.2024 Birmingham WTA

Lucia Bronzetti ja Magdalena Frech kohtaavat jälleen Birminghamin WTA-turnauksessa 17. kesäkuuta 2024. Molemmat pelaajat pyrkivät vahvistamaan asemaansa maailmanlistalla, ja odotettavissa on tiukka kamppailu nurmikentällä.

Lucia Bronzetti

Lucia Bronzetti, maailmanlistan sijalla 67, on tunnettu sitkeästä pelityylistään ja taidostaan sopeutua erilaisiin pelialustoihin. Italialaispelaaja on viime aikoina esittänyt vahvoja otteita ja onnistui yllättämään Frechin heidän ensimmäisessä kohtaamisessaan maaliskuussa, voittaen suoraan kahdessa erässä 2-0. Bronzetti tulee varmasti kentälle itsevarmana ja valmiina hyödyntämään tämän voiton tuomaa psykologista etua.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Magdalena Frech

Magdalena Frech, ranking 52, on puolestaan puolalainen pelaaja, joka on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja kovasta syötöstään. Hän on ollut tällä kaudella tasaisen vahva, mutta edellinen tappio Bronzettia vastaan saattaa kummitella hänen mielessään. Frech haluaa varmasti näyttää, että edellinen kohtaaminen oli vain yksi harha-askel ja että hän on valmis haastamaan Bronzetin uudelleen.

Uusi yllätysvoitto?

Bronzetin mahdollisuudet uuteen yllätysvoittoon ovat olemassa, sillä hän on osoittanut kykenevänsä pelaamaan Frechiä vastaan onnistuneesti. Nurmikenttä tuo otteluun oman lisämausteensa, sillä molemmat pelaajat joutuvat mukauttamaan pelityyliään nopeaan alustaan. Bronzetin kyky palauttaa vaikeitakin palloja ja hänen tarkkuutensa lyönneissä voivat olla avainasemassa.

Ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen ja jännittävä, ja on kiehtovaa nähdä, pystyykö Bronzetti uusimaan maaliskuun voittonsa vai onnistuuko Frech kääntämään tilanteen edukseen. Nurmikentän nopeus ja pelaajien taktiset valinnat tulevat olemaan ratkaisevassa roolissa tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Lucia Bronzetti 3.20

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

67 Lukukerrat