Tennis pitkävetovihje: Dubai WTA turnauksessa jättikerroin! 23.2.2024

WTA kiertueen Arabiemiirikuntien turnaus Dubaissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 600,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 600,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Iga Swiatek – Anna Kalinskaya

Iga Swiatek ja Anna Kalinskaya kohtaavat Dubain WTA-välieräottelussa 23. helmikuuta 2024. Ottelu on odotettu kohtaaminen, kun maailmanlistan ykkönen Swiatek kohtaa sijalla 40 olevan Kalinskayan. Mielenkiintoista on, että nämä pelaajat eivät ole kohdanneet koskaan aiemmin.

Iga Swiatek, rankingin kärkipaikalla, on tunnettu vahvasta peruslyöntipelistään ja nopeasta liikkumisestaan kentällä. Hän on voittanut useita turnauksia viime aikoina ja näyttää olevan vahvassa vireessä. Anna Kalinskaya on tehnyt vaikutuksen voittamalla turnauksessa jo Coco Gauffin, joka pitää rankingiaan kolmantena. Kalinskaya on osoittanut taituruuttaan ja terävyyttään kentällä.

Vaikka Swiatek on ehdoton suosikki, Kalinskayalla on mahdollisuus yllätysvoittoon. Hänen vakuuttava suorituksensa Gauffia vastaan osoittaa, että hänellä on potentiaalia haastaa kärkipelaajia. Voittokerroin 6.00 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille, sillä Kalinskaya on näyttänyt turnauksessa kykenevänsä voittamaan korkean rankingin pelaajia. Yllätysvoiton mahdollisuus tekee Kalinskayan voittokertoimesta houkuttelevan pelikohteen niille, jotka etsivät suurempia voittomahdollisuuksia.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Kalinskaya voittoa kertoimella 6.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

300 Lukukerrat