Tennis pitkävetovihje: Dubai WTA turnauksessa väärä ennakkosuosikki 23.2.2024

WTA kiertueen Arabiemiirikuntien turnaus Dubaissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Jasmine Paolini – Sorana Cirstea

Jasmine Paolini ja Sorana Cirstea kohtaavat jännittävässä WTA-välieräottelussa Dubaissa 23. helmikuuta 2024. Paolini, maailmanlistan sijalla 26, ja Cirstea, sijalla 22, ovat kaksi kokenutta pelaajaa, jotka ovat kohdanneet toisensa kahdesti aiemmin vuosina 2023 ja 2021. Mielenkiintoista on, että molemmat kohtaamiset päättyivät Paolinin voittoon erin 2-1.

Jasmine Paolini on tunnettu monipuolisesta pelistään, erityisesti tehokkaista lyönneistään ja vahvasta syötöstään. Hän on parantanut sijoitustaan tasaisesti ja näyttää olevan loistavassa vireessä tällä hetkellä. Sorana Cirstea on kokenut pelaaja, jolla on voimakas peruslyöntipeli ja taito hallita verkkoa.

Ottelun ennakkotilastot ja pelaajien aiemmat kohtaamiset antavat vahvan perusteen uskoa, että Paolini on ottelussa vahvoilla. Hänen voittokertoimensa 2.10 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille. Paolini on näyttänyt paremmalta viime aikoina ja hallinnut aiempia kohtaamisia Cirstean kanssa. Paolinin monipuolinen pelityyli saattaa aiheuttaa haasteita Cirstealle, mikä tekee hänestä potentiaalisen voittajan tässä ottelussa. Tämä tekee Paolinin voitosta kertoimella 2.10 houkuttelevan pelikohteen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Paolini voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

341 Lukukerrat