Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin naisten peleissä konkari haastaa maailman ykköstä 14.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 800,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 800,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Iga Swiatek – Caroline Wozniacki

Indian Wellsin puolivälierissä kohtaavat maailman ykkönen, Iga Swiatek, ja sijoittamaton Caroline Wozniacki. Swiatek, vasta 22-vuotias, on hallitseva maailmanlistan ykkönen ja on osoittanut vahvaa peliä koko kauden. Hänen voimakas syöttönsä ja aggressiivinen pelityylinsä tekevät hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Wozniacki, uransa hetkeksi lopettanut entinen maailman ykkönen, on palannut kentille ja yllättänyt kaikki voittamalla useita otteluita. Hänen vahvuutensa ovat puolustuspeli ja taistelutahto.

Vaikka Swiatek on selvä ennakkosuosikki, on syytä huomata, että Wozniacki on entinen huippupelaaja, jolla on runsaasti kokemusta suurista otteluista. Heidän aiempi kohtaamisensa päättyi tiukkaan kolmieräiseen taisteluun, mikä osoittaa Wozniackin kyvyn haastaa Swiatek.

Wozniackin voitto kertoimella 8.00 on houkutteleva pelikohde, koska hänellä on kyky nostaa tasoaan suurissa otteluissa ja Swiatek saattaa kohdata paineita odotetusta voitosta. Wozniacki tuntee vastustajansa ja voi hyödyntää Swiatekin mahdollisia heikkouksia. Vaikka voitto olisi yllätys, se ei olisi täysin mahdotonta, ja korkeat kertoimet tarjoavat houkuttelevan riski-tuotto-suhteen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Wozniacki voittoa kertoimella 8.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

106 Lukukerrat