Tennis pitkävetovihje: Dubai WTA turnauksessa mehukas yllättäjä 21.2.2024

WTA kiertueen Arabiemiirikuntien turnaus Dubaissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 650,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 650,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Iga Swiatek – Elina Svitolina

Dubain WTA-turnauksen odotettu kohtaaminen Iga Swiatekin ja Elina Svitolinan välillä 21.2.2024 herättää suurta kiinnostusta tennisfaneissa. Swiatek, maailmanlistan ykköspelaaja, ja Svitolina, sijalla 20, ovat kohdanneet aiemmin kahdesti, voittojen ollessa tasan 1-1. Edellinen kohtaaminen kesällä 2023 päättyi Svitolinan 2-1 voittoon (kerroin 6.00), mikä lisää odotuksia tämän ottelun jännittävyydestä.

Iga Swiatek, Puolan lahjakkuus, on viime aikoina dominoinut naistennistä. Hänen monipuolinen pelityylinsä ja vahva lyöntipeli ovat tehneet hänestä vaarallisen vastustajan. Elina Svitolina, Ukrainan kokenut pelaaja, tunnetaan taistelutahdostaan ja vahvasta peruslyöntipelistään. Molemmat pelaajat ovat loistavassa pelivireessä, mikä lupailee tasaväkistä kohtaamista. Ottelu näyttää menevän tiukaksi, ja fanit odottavat innolla, miten nuoren Swiatekin ja kokeneen Svitolinan taidot kohtaavat kentällä.

Miksi sitten Svitolinan voitto kertoimella 6.50 on houkutteleva pelikohde? Svitolina on osoittanut kykynsä voittaa Swiatek aiemmin, ja hänen vahva esityksensä edellisessä kohtaamisessa antaa uskottavuutta hänen mahdolliselle uudelle voitolleen. Kertoimen ollessa houkutteleva 6.50, se tarjoaa pelaajille hienon tilaisuuden tarttua Svitolinan yllätysvoiton mahdollisuuteen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Svitolina voittoa kertoimella 6.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

187 Lukukerrat