Tennis pitkävetovihje: Indian Wells myöhäisillan ottelusta jättipotti 8.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 650,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 650,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Iga Swiatek – Danielle Collins

Indian Wellsin toisella kierroksella kaksi kovaa pelaajaa, Iga Swiatek ja Danielle Collins, kohtaavat toisensa. Ottelu on odotettu, kun maailmanlistan ykkönen Swiatek ja sijalla 56 oleva Collins taistelevat toisistaan voitosta. Vaikka Swiatek johtaa kohtaamisia 5-1, näiden pelaajien väliset ottelut ovat olleet tiukkoja, luoden jännittävän asetelman tälle kohtaamiselle.

Iga Swiatek, maailmanlistan kärkeen noussut 21-vuotias puolalainen, on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja vahvasta peruslyöntipelistään. Danielle Collins, puolestaan, on 28-vuotias yhdysvaltalainen, joka tunnetaan voimakkaasta syötöstään ja taistelutahdostaan kentällä.

Vaikka Swiatek on hallinnut aikaisempia kohtaamisia, Collinsin potentiaali yllätykseen on olemassa. Collinsin voitto kertoimella 6.50 on houkutteleva pelikohde, ottaen huomioon hänen voimansa ja taistelutahdon. Tiukat kohtaamiset menneisyydessä ovat osoittaneet, että Collins pystyy haastamaan Swiatekin. Korkean kertoimen ansiosta Collinsin voitto tarjoaa pelaajalle houkuttelevan riskin ja mahdollisen tuoton yllätysvoitosta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Collins voittoa kertoimella 6.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

290 Lukukerrat