Tennis pitkävetovihje: Marketa Vondrousova – Anna Kalinskaya 19.6.2024 Berliini WTA

Marketa Vondrousova ja Anna Kalinskaya kohtaavat ensimmäistä kertaa urallaan Berliinin WTA-turnauksessa nurmikentällä 19. kesäkuuta 2024.

Marketa Vondrousova

Vondrousova, rankingilla 8, on tunnettu monipuolisesta ja älykkäästä pelityylistään, joka yhdistää tarkkuutta ja strategista pelisilmää. Hän on osoittanut vahvaa suorituskykyä eri alustoilla ja erityisesti suurissa turnauksissa.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Anna Kalinskaya

Anna Kalinskaya, rankingilla 24, on nouseva tähti, joka on viime aikoina tehnyt merkittäviä edistysaskeleita urallaan. Hänen pelinsä perustuu aggressiivisiin lyönteihin ja erinomaisiin kentän kattaviin liikkeisiin. Vaikka hän ei ole vielä yhtä tunnettu kuin Vondrousova, Kalinskaya on osoittanut kykynsä haastaa korkeammalle rankattuja pelaajia ja yllättää heidät.

Molemmilla on etunsa

Berliinin nurmikenttä tuo omat haasteensa, sillä alusta vaatii nopeaa reagointia ja tarkkuutta. Vondrousova on kokenut pelaaja, joka pystyy hyödyntämään monipuolisuuttaan ja älykkäitä ratkaisujaan, mutta Kalinskayan aggressiivinen pelityyli voi aiheuttaa ongelmia hänelle. Nurmikentän nopeus voi suosia Kalinskayaa, joka voi hyödyntää vahvoja lyöntejään ja pakottaa Vondrousovan virheisiin.

Vaikka Vondrousova on ennakkosuosikki rankinginsa ja kokemuksensa perusteella, Kalinskaya voi hyvinkin yllättää. Hänellä on kaikki edellytykset ottaa pieni yllätysvoitto, jos hän pystyy pelaamaan parhaalla tasollaan ja hyödyntämään nurmikentän erityispiirteet edukseen. Ottelusta odotetaan tiukkaa taistelua, jossa Kalinskaya voi hyvin nousta yllättäjäksi.

Pelivihje: Anna Kalinskaya 2.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

219 Lukukerrat