Tennis pitkävetovihje: Anna Kalinskaya – Clara Burel 27.5.2024 Ranskan Avoimet

Anna Kalinskaya

Anna Kalinskaya, maailmanlistan sijalla 25, on noussut tasaisesti tenniksen huipulle viime vuosina. Vuodesta 2021 lähtien hän on hionut peliään ja parantanut suorituskykyään merkittävästi. Kalinskaya tunnetaan erityisesti vahvasta peruslyöntipelistään ja erinomaisesta liikkumisestaan kentällä. Hänen taktinen älykkyytensä ja kyky sopeutua erilaisiin pelityyleihin ovat auttaneet häntä nousemaan korkeammalle rankingissa. Kalinskaya lähtee otteluun Ranskan Avoimissa selkeänä ennakkosuosikkina, mutta on tietoinen vastustajansa kyvyistä.

Clara Burel

Clara Burel, rankingilla 44, on yksi Ranskan lupaavimmista tennispelaajista. Vuonna 2021 Burel voitti Kalinskayan kolmessa erässä, mikä osoittaa hänen kykynsä pelata kovaa ja tasaväkistä tennistä huipputasolla. Burel on tunnettu sinnikkyydestään ja taidostaan palauttaa vaikeimmatkin pallot takaisin kentälle. Hänellä on monipuolinen lyöntivalikoima, joka tekee hänestä haastavan vastustajan kenelle tahansa. Ranskalaisyleisön tuki kotiturnauksessa antaa Burelille lisäpotkua ja motivaatiota.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ottelun Ennakkotunnelmat

Tuleva kohtaaminen Kalinskayan ja Burelin välillä Ranskan Avoimissa on mielenkiintoinen uudelleenkohtaaminen. Kalinskaya on parantanut peliään merkittävästi vuoden 2021 jälkeen ja on nyt huomattavasti kokeneempi ja varmempi. Vaikka hän on ennakkosuosikki, Burel on osoittanut kykynsä yllättää ja pelata huipputasolla kovimmissa paikoissa. Ranskalaisyleisön tuki voi myös olla merkittävä tekijä Burelin eduksi.

Kalinskaya lähtee otteluun vahvempana pelaajana. Ottelusta odotetaan tiukkaa ja jännittävää taistelua, jossa molempien pelaajien vahvuudet tulevat esille. Pelaajien nykykunto tulevat ratkaisemaan, kumpi vie voiton ja etenee seuraavalle kierrokselle Ranskan Avoimissa.

Pelivihje: Anna Kalinskaya 1.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

96 Lukukerrat