NHL pitkävetovihjeet: Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks 23.1.2024

Tulevalle yölle mahtuu ääripäiden huippuottelu, kun läntisen konferenssin kärkijoukkue Vancouver Canucks isännöi 15. sijalla olevaa Chicago Blackhawksia.

Vancouver Canucks

Canucks on viime aikoina osoittanut vahvuuttaan ja pitää konferenssin ykkössijaa 66 pisteellä, jotka on kerätty 46 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 176:119 kuvastaa sekä tehokasta hyökkäystä että tiivistä puolustuspeliä. Neljä voittoa viidestä edellisestä ottelusta antavat joukkueelle lisäluottamusta.

Chicago Blackhawks

Vastassa oleva Blackhawks taistelee alemmilla sijoilla, keräten 30 pistettä samasta ottelumäärästä. Joukkueen maalisuhde 103:165 paljastaa haasteet sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Blackhawks on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelusta, mikä osoittaa tarpeen parantaa tulostaan tiukassa länsikonferenssissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Vancouver Canucks voittaa tämän kohtaamisen?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen vahva hyökkäysarsenaali. Canucks on ollut erittäin tehokas maalinteossa, ja kärkipelaajien panos on ollut merkittävä. Hyökkäyksen monipuolisuus ja maalintekovoima voivat aiheuttaa vaikeuksia Blackhawksin puolustukselle. Toinen ratkaiseva tekijä on Canucksin tasapainoinen puolustuspeli. Joukkue on kyennyt rajoittamaan vastustajiensa maalintekoa, ja tämä vahva puolustuspeli on avain voittoon. Canucksin maalivahti ja puolustus voivat estää Blackhawksin pyrkimykset maalintekoon.

Odotettavissa on kiehtova ottelu, jossa Vancouver Canucksin vahva hyökkäys ja tasapainoinen puolustuspeli antavat joukkueelle hyvät mahdollisuudet voittoon. Canucksin vire ja kotiedun hyödyntäminen voivat olla ratkaisevia tekijöitä, kun joukkue pyrkii jatkamaan vahvaa kauttaan konferenssin kärjessä.

Pelivihje: Vancouver Canucks 1.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

322 Lukukerrat