Liiga pitkävetovihje: Pelicans – JYP 8.3.2024

Jännittävä jääkiekko-ottelu on edessä, kun Pelicans ja JYP kohtaavat toisensa 8. maaliskuuta 2024.

Pelicans

Sarjataulukon 5. sijalla oleva kotijoukkue Pelicans näyttää olevan vahvassa asemassa, sillä se on kerännyt 57 ottelusta komeat 100 pistettä, ja maalisuhde on positiivinen 165-144. Vaikka joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, sillä on vahva kokonaispanos kauden aikana.

JYP

JYP kamppailee alemmilla sijoilla sarjataulukossa, löytyen sijalta 13. Joukkue on kerännyt 57 ottelusta 67 pistettä, ja maalisuhde on haastava 146-185. JYP:llä on ollut vaikea jakso, sillä joukkue on hävinnyt peräti kuusi edellistä otteluaan. Tämä luo haasteita heidän itseluottamukselleen ennen kohtaamista Pelicansin kanssa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue kerää rutiinivoiton

Pelicansilla on useita tekijöitä, jotka viittaavat siihen, että he voittavat tämän ottelun. Joukkue on sarjataulukossa korkeammalla ja onnistunut keräämään huomattavan määrän pisteitä. Vaikka voittoja ei ole tullut viime aikoina yhtä vakuuttavasti, Pelicansilla on kokemus voittamisesta ja kyky palata voittojen tielle.

Ottelun voittajaksi nousee todennäköisesti Pelicans, joka näyttää olevan vahvempi joukkue kokonaisuutena. Heidän positiivinen maalisuhde ja korkeampi sijoitus sarjataulukossa luovat pohjan menestykselle. Pelicansin odotetaan hyödyntävän kotikenttäetuaan ja nousevan voittajaksi tässä kohtaamisessa JYP:ää vastaan.

Pelivihje: Pelicans 1.40

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

346 Lukukerrat