NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – Detroit Red Wings 18.1.2024

Florida Panthers kohtaa Detroit Red Wingsin NHL-ottelussa 18. tammikuuta 2024.

Florida Panthers

Panthers pitää itäisen konferenssin kolmatta sijaa, keräten 43 ottelusta 57 pistettä ja maalisuhteen ollessa 136:111. Viime aikoina Panthers on ollut kohtalaisen menestyksekäs, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings löytyy konferenssista seitsemänneltä sijalta, keräten samasta ottelumäärästä 49 pistettä ja maalisuhteen ollessa 155:144. Red Wings on ollut vahvassa vireessä viime aikoina, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Molemmat joukkueet kovassa vireessä

Pelien tilastot heijastavat molempien joukkueiden kilpailukykyä, mutta miksi uskomme, että Red Wings voittaa tämän kamppailun? Yksi keskeinen tekijä on joukkueen tehokas hyökkäys, joka on näkynyt maalisuhteessa. Red Wingsin 155 tehtyä maalia kertoo hyökkäysvoimasta, joka saattaa luoda ongelmia vastustajille.

Voittojen enemmistö viimeisistä otteluista osoittaa, että Red Wingsillä on momentumia ja itseluottamusta. Pelaajien hyvä vire yhdistettynä mahdollisesti Panthersin puolustuksen haavoittuvuuksiin voi antaa Red Wingsille etulyöntiaseman tässä kohtaamisessa. Odotettavissa on tiukka ja tasainen taistelu, mutta Red Wingsin vahva hyökkäys sekä viimeaikaiset voitot voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Jännittävä kamppailu on luvassa, ja voittaja selviää kentällä 18. tammikuuta.

Pelivihje: Detroit Red Wings 3.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

219 Lukukerrat