Liiga pitkävetovihjeet: Ilves – Pelicans 12.1.2024

Liigan kiehtova jääkiekko-ottelu on edessä, kun sarjataulukon kärjessä oleva Ilves kohtaa Pelicansin 12. tammikuuta 2024. Ottelussa kohtaavat sarjan kärkijoukkue ja nousukuntoinen Pelicans, mikä luo odotuksia tiukasta taistosta jäällä.

Ilves

Ilves on vahvassa asemassa sarjataulukossa, pitäen ykkössijaa 75 kerätyllä pisteellä 40 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on myös vaikuttava, 124 tehtyä ja 103 päästettyä maalia. Vaikka Ilves on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, heidän vankka sijoituksensa antaa heille mahdollisuuden osoittaa miksi ovat sarjan kärjessä.

Pelicans

Pelicans puolestaan on sarjataulukossa seitsemäntenä, keräten 60 pistettä 37 ottelusta. Joukkue on kuitenkin vakuuttanut viime aikoina, voittaen peräti neljä edellistä otteluaan. Tämä voittoputki on nostanut heidät ylemmäs taulukossa ja antanut heille tarvittavaa itseluottamusta ennen kohtaamista Ilvestä vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Pelicans voi napata yllätysvoiton tästä kohtaamisesta?

Joukkue on selkeästi löytänyt voittamisen avaimet viime aikoina, ja pelaajat ovat pelanneet yhteen hitsautuneena ryhmänä. Joukkueen tasapainoinen maalisuhde (98:98) osoittaa, että he pystyvät sekä tekemään maaleja että puolustamaan tiiviisti.

Kun joukkue on voittoputkessa, he tuovat mukanaan positiivista energiaa ja itseluottamusta. Pelicans voi hyödyntää tätä henkistä vahvuuttaan haastaakseen Ilveksen ja napatakseen yllätysvoiton. Heidän taitava ja tasapainoinen pelaamisensa voi olla ratkaiseva tekijä, kun he pyrkivät katkaisemaan Ilveksen vahvan otteen sarjan kärkipaikasta.

Pelivihje: Pelicans 2.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

295 Lukukerrat