Liiga pitkävetovihje: Pelicans – HPK 26.1.2024

Tulevassa Liiga-ottelussa kohtaavat Pelicans ja HPK, kun joukkueet iskevät yhteen tavoitteenaan napata arvokkaat pisteet.

Pelicans

Kotijoukkue Pelicans on tällä hetkellä sarjataulukon 5. sijalla, keräten 42 ottelusta 72 pistettä. Maalisuhde on tasainen 118:109, ja joukkue on viime aikoina osoittanut vahvaa virettään voittamalla neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Pelicansin vahvuutena on ollut tasainen suorittaminen sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Joukkueen maalinteko on ollut tehokasta, ja tasapainoisen puolustuspelaamisen ansiosta he ovat onnistuneet pitämään vastustajansa kurissa. Tämä antaa heille vahvan aseman lähestyä HPK-ottelua itseluottamus korkealla.

HPK

HPK taistelee sarjataulukon alemmilla sijoilla, ollen tällä hetkellä 14. sijalla 52 pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde on ollut haasteellisempi, 87:117, ja viime aikojen tappioputki (viisi peräkkäistä tappiota) on tuonut haasteita joukkueen itseluottamukseen. HPK:n on kuitenkin oltava valmis vastaamaan haasteeseen ja etsittävä keinoja kääntääkseen kurssinsa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pelicans kasvattaa pistepottia

Pelicans voittaa ottelun tehokkaan hyökkäyspelaamisen ja vahvan joukkuepuolustuksen ansiosta. Joukkueen avainpelaajat ovat näyttäneet kykynsä tuoda tulosta, ja kotikentän etu tukee heidän pyrkimyksiään. HPK:n puolustuksen haasteet ja heidän viimeaikaiset tappionsa antavat Pelicansille mahdollisuuden ottaa ohjat alkuminuuteista lähtien.

Pelicans on ottelussa vahvempi joukkue, ja heidän tasapainoinen pelinsä sekä viimeaikainen menestyksensä antavat heille selkeän edun kohdata HPK ja varmistaa voitto kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: Pelicans 1.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

297 Lukukerrat