NHL pitkävetovihje: NJ Devils – Vegas Golden Knights 23.1.2024

Jännittävä jääkiekko-ottelu on tulossa, kun itäisen konferenssin sijalla 11 oleva New Jersey Devils kohtaa läntisen konferenssin viidennellä sijalla olevan Vegas Golden Knightsin.

NJ Devils

Devils lähtee otteluun 49 pisteellä, jotka on kertyneet 44 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on 150 tehtyä ja 154 päästettyä, mikä kuvastaa tasaisia taisteluita jäällä. Viimeaikainen vire on kuitenkin ollut haasteellinen, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

Vegas Golden Knights

Vastassa oleva Golden Knights on vakiinnuttanut asemansa läntisen konferenssin kärkikahinoissa, keräten 59 pistettä 46 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 148:123 kertoo tehokkaasta hyökkäyksestä ja vahvasta puolustuspelistä. Golden Knightsin viimeaikainen menestys näkyy neljässä voitossa viidestä edellisestä ottelusta, mikä antaa joukkueelle lisäpotkua ennakoidulle kamppailulle.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Vegas Golden Knights nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen tasapainoinen peli molemmissa päissä kenttää. Golden Knightsin hyökkäys on osoittanut tehokkuuttaan useissa otteluissa, luoden painetta vastustajien maalivahdeille. Puolustuksessa joukkue on myös onnistunut pitämään vastustajat kurissa, mikä antaa vahvan pohjan menestykseen.

Toinen merkittävä tekijä on Golden Knightsin laaja pelaajaryhmä ja syvyyden hyödyntäminen. Joukkueella on useita pelaajia, jotka pystyvät tekemään maaleja ja luomaan ratkaisevia tilanteita. Tämä monipuolisuus voi olla avain voittoon, erityisesti kun vastassa on Devils, joka on viime aikoina kohdannut vaikeuksia.

Odotettavissa on kiihkeä kohtaaminen kahden eri konferenssin joukkueen välillä. Vegas Golden Knightsin vahva hyökkäys, tasapainoinen puolustus ja pelaajien syvyys antavat joukkueelle edun, joka voi kääntää ottelun heidän eduksi.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 2.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

297 Lukukerrat