NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Winnipeg Jets 23.1.2024

Tulevana yönä odotetaan kiekkofanien herkkua, kun itäisen konferenssin kärkijoukkue, Boston Bruins, ottaa mittaa läntisen konferenssin kakkosena olevasta Winnipeg Jetsistä.

Boston Bruins

Bruins saapuu otteluun vahvassa vireessä, pitäen hallussaan konferenssin ykkössijaa 65 pisteellä, jotka on kerätty 45 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 158 tehtyä ja 120 päästettyä kuvastaa vakuuttavaa suoritusta. Bruins on viime aikoina osoittanut huippuvirettään voittaen neljä peräkkäistä ottelua. Tämä on selvä osoitus joukkueen vahvasta pelilllisestä kokonaisuudesta ja pelaajien yhteistyöstä jäällä. Ratkaisevana tekijänä on ollut niin hyökkäys kuin puolustuskin, mikä lupailee tiukkaa vastusta illan kamppailussa.

Winnipeg Jets

Vierailija Jets on myös vahvassa asemassa läntisen konferenssin kakkossijalla. Joukkue on kerännyt 64 pistettä 44 ottelusta ja pitää maalisuhdettaan 145 tehtyä ja 100 päästettyä. Jetsin viimeaikainen menestys on ilmeinen, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelusta. Tämä tarkoittaa, että illan kohtaamisesta on odotettavissa tasainen ja kiihkeä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Boston Bruins nousee voittajaksi tästä kamppailusta?

Yksi keskeinen tekijä on Bruinsin vankka puolustuspeli, joka on antanut vastustajille vähän tilaa maalintekoon. Bruinsin hyökkäys on monipuolinen ja tehokas, mikä tulee asettamaan Jetsin puolustuksen kovaan testiin. Bruins on tottunut voittamaan kotiyleisönsä edessä, ja faneilta saatu tuki voi olla ratkaiseva tekijä tiukoissa kamppailuissa. Joukkueen itseluottamus on korkealla neljän peräkkäisen voiton myötä, ja tämä henkinen vahvuus voi kääntää ottelun Bruinsille.

Odotettavissa on tasainen ja vauhdikas kamppailu kahden kärkijoukkueen välillä. Boston Bruinsin vahvat puolustuspeli ja kotiedun hyödyntäminen asettavat joukkueen vahvaan asemaan voittotaistelussa.

Pelivihje: Boston Bruins 2.35

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

235 Lukukerrat