NHL pitkävetovihjeet: Arizona Coyotes – LA Kings 28.10.2023

Arizona Coyotes kohtaa LA Kingsin NHL-ottelussa 28. lokakuuta 2023. Selvitetään hieman miksi Kings voisi voittaa tämän kohtaamisen.

Kotijoukkue hakee vielä yhteispeliä

Joukkue on sarjataulukossa 9. sijalla ja kausi on alkanut melko tasaisesti. He ovat keränneet 6 pistettä 6 ottelusta, osoittaen kykyä kilpailla voitoista. Maalisuhde 16:15 osoittaa, että heidän hyökkäyksensä on kohtalaisen tehoton ja puolustuksessakin on parannettavaa. Tähän otteluun he lähtevät tavoitteenaan vahvistaa asemiaan läntisessä konferenssissa.

Kings on tehokkaampi joukkue

LA Kings on sijoittunut korkeammalle taulukossa (6. sija) ja kerännyt 7 pistettä saman määrän otteluja (6) pelattuaan. Heidän maalisuhde, 27:22, osoittaa erinomaista hyökkäysvoimaa, mikä on yksi avainasemista voittojen saamiseksi. Kingsin kokoonpanossa on kokeneita pelaajia, kuten Anze Kopitar ja Drew Doughty, jotka voivat ratkaista otteluita.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Kings voittaisi tämän ottelun?

Kingsin hyökkäys on osoittanut potentiaaliaan iskeä maaleja, ja Coyotesin haavoittuvainen puolustus voi tarjota mahdollisuuksia. Kingsin kokemus ja yksilöiden taitotaso voivat olla ratkaiseva tekijä tiukoissa tilanteissa. Kings on ollut vahva erikoistilanteissa, kuten ylivoimalla ja alivoimalla, mikä vaikuttaa ottelun lopputulokseen.

Kingsillä on potentiaalia hyödyntää Coyotesin haavoittuvaisuuksia ja voittaa tämä ottelu hyökkäysvoimansa ja kokemuksensa avulla. Coyotesin on oltava valppaana ja parannettava puolustustaan, jos he haluavat pitää Kingsin kurissa. Coyotesin hyökkäysvoima ei pysty kilpailemaan vierasjoukkueen kanssa riittävän hyvin tämän hetkisellä pelillä.

Pelivihje: LA Kings 2.30

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

211 Lukukerrat