NHL pitkävetovihje: Arizona Coyotes – LA Kings 21.11.2023

Arizona Coyotes kohtaa 21. marraskuuta 2023 LA Kingsin kotijäällä odottaen parantavansa sijoitustaan läntisen konferenssin 8. sijalta.

Arizona Coyotes

Tällä hetkellä Coyotes on kerännyt 17 ottelusta kunnioitettavat 18 pistettä, ja joukkueen maalisuhde on 57-53. Viime aikoina Coyotes on onnistunut voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen kykenevänsä kilpailemaan vahvoja vastustajia vastaan.

LA Kings

LA Kings on vakiinnuttanut asemansa konferenssin kolmannella sijalla, keräten 16 ottelusta yhteensä 23 pistettä ja nauttien maalisuhteesta 63-44. Kings onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa joukkueen vahvaa suorituskykyä ja johdonmukaisuutta kauden alkuvaiheessa. Kingsin voiton avaimet tulevat esiin ottelun intensiteetissä ja pelaajien tehokkuudessa. Joukkueella on ollut vahva puolustus ja kyky luoda maalintekotilanteita. Maalivahtipeli ja taitavat hyökkääjät, kuten Anze Kopitar, antavat Kingsille etulyöntiaseman. Coyotesin haasteena on pysäyttää Kingsin vahvat hyökkäykset ja löytää aukko vastustajan puolustuksesta.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Vieraat ovat laadukkaampia

Odotamme Kingsin voittavan ottelun tiukan kamppailun jälkeen, sillä heillä on kyky hallita peliä ja hyödyntää vastustajiensa heikkouksia. Kingsin tasapainoinen suorituskyky molemmissa päissä jäätä antaa heille vahvan aseman voittaa ottelu ja jatkaa menestystään läntisessä konferenssissa.

Pelivihje: LA Kings 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

273 Lukukerrat