NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Anaheim Ducks 31.10.2023

Pittsburgh Penguins kohtaa Anaheim Ducksin 31. lokakuuta 2023, ja näiden kahden joukkueen välinen ottelu lupaa olla mielenkiintoinen kamppailu. Tässä otteluennakossa tarkastellaan joukkueiden tilannetta ja pohditaan, miksi Ducksilla voi olla mahdollisuus ottaa yllätysvoitto tästä kohtaamisesta.

Pittsburgh Penguins

Penguins on tähän mennessä kaudella pelannut 8 ottelua ja kerännyt niistä vaivaiset 6 pistettä. He ovat tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä sijalla. Maalisuhde, 23 tehtyä maalia ja 25 päästettyä maalia, kertoo joukkueen haasteista niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Viimeisestä viidestä ottelustaan Penguins on voittanut vain yhden.

Anaheim Ducks

Ducks on onnistunut keräämään 8 pistettä saman määrän otteluita pelattuaan. He ovat itäisen konferenssin 8. sijalla ja ovat nauttineet kolmen ottelun voittoputkesta voittaen Boston Bruinsin, Philadelphia Flyersin ja Columbus Blue Jacketsin. Tämä viimeaikainen menestys antaa joukkueelle lisää itseluottamusta ja voimaa tulevaan otteluun.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Yllätysvoiton avaimet

Yksi syy siihen, miksi Ducks voi ottaa yllätysvoiton, on heidän viimeaikainen voittoputkensa. Joukkue on saanut voitonhimon päälle ja pelannut erityisen hyvin viime otteluissa. Ducksin hyökkäyksessä on ollut monipuolisuutta, ja he ovat onnistuneet tekemään maaleja eri ketjuilla. Puolustus on myös toiminut kohtuullisesti, ja maalivahti on pelannut vahvasti. Toinen tekijä on Penguinsin haavoittuvuus, erityisesti puolustuspelissä. He ovat päästäneet runsaasti maaleja viime otteluissa, mikä voi tarjota Ducksille tilaisuuden hyödyntää näitä heikkouksia. Ducksin pelaajilla on nopeutta ja yksilötaitoa, jotka voivat aiheuttaa ongelmia Penguinsin puolustukselle.

Yllätysvoiton saaminen edellyttää kuitenkin Ducksilta keskittynyttä ja kurinalaista pelaamista koko ottelun ajan. Heidän on pysyttävä poissa jäähyaitiosta ja varottava antamasta Penguinsille mahdollisuuksia ylivoimaan. Anaheim Ducksilla on mahdollisuus voittoon tässä ottelussa, ja he voivat hyödyntää Penguinsin heikkouksia. Voittoputki antaa heille itseluottamusta, ja joukkue voi pyrkiä hyödyntämään Penguinsin epävarmuutta. Tämä ottelu on oiva tilaisuus Ducksille osoittaa potentiaalinsa ja nousta itäisen konferenssin taulukossa ylemmäs.

Pelivihje: Anaheim Ducks 4.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

332 Lukukerrat