NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Arizona Coyotes 12.12.2023

Buffalo Sabres ja Arizona Coyotes kohtaavat jännittävässä ottelussa 12. joulukuuta 2023. Ottelu pelataan Buffalon kotikentällä, ja molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan sijoitustaan konferenssissaan.

Buffalo Sabres

Kotijoukkue Sabres on tällä hetkellä itäisen konferenssin 14. sijalla, kerättyään 28 ottelusta 25 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 79 tehtyä ja 94 päästettyä maalia. Sabres on kuitenkin taistellut melko heikosti viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Arizona Coyotes

Vierailija Arizona Coyotes pitää puolestaan läntisen konferenssin 8. sijaa, kerättyään 26 ottelusta 28 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen, 86 tehtyä ja 77 päästettyä maalia. Coyotes on ollut vahva viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän hyvä vireensä voi tuoda heille etua tässä kohtaamisessa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Arizona Coyotes on ottelun suosikki voittamaan?

Coyotesilla on ollut vahva puolustus ja tehokas maalintekovoima, mikä heijastuu heidän positiiviseen maalisuhteeseensa. Joukkue on myös osoittanut kykynsä voittaa otteluita säännöllisesti viime aikoina, kun taas Sabresilla on ollut vaikeuksia löytää voittoja. Arizona Coyotesin taitava pelaajaryhmä, johdettuna kokeneiden tähtipelaajien ja nuorten lahjakkuuksien yhdistelmällä, luo vahvan perustan menestykselle. Heidän kykynsä hallita kiekkoa ja luoda maalintekotilanteita ovat ratkaisevia tekijöitä ottelussa.

Kokonaisuudessaan ottelu lupaa jännittävää kiekkoviihdettä, kun Buffalo Sabres ja Arizona Coyotes kohtaavat toisensa. Coyotesilla on kuitenkin vahvat näytöt puolustus- ja hyökkäyspelistään, mikä tekee heistä ottelun suosikin voittamaan ja jatkamaan hyviä otteitaan konferenssissa.

Pelivihje: Arizona Coyotes 2.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

221 Lukukerrat