NHL pitkävetovihje: Arizona Coyotes – Winnipeg Jets 4.11.2023

Arizona Coyotes ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa jännittävässä ottelussa 4. marraskuuta 2023 klo 22:00 Suomen aikaa. Molemmat joukkueet ovat sijoittuneet läntisen konferenssin keskikastiin, ja molemmat tavoittelevat kauden edetessä paikkaa pudotuspeleissä.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes on pelannut 10 ottelua ja kerännyt 11 pistettä tähän mennessä. Joukkue on saavuttanut kohtuullisen maalisuhteen 34 tehtyä maalia ja 27 päästettyä maalia, mutta tämä johtuu heikoista vastustajista. Coyotes on osoittanut kilpailukykyään, mutta heidän puolustuspelaamisessaan on parannettavaa kovia joukkueita vastaan, jos he aikovat nousta konferenssin kärkikahinoihin.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets on myös pelannut 10 ottelua ja kerännyt niistä 10 pistettä, jääden hieman Coyotesin taakse. Jetsin maalisuhde on 31 tehtyä maalia ja 36 päästettyä maalia, mikä osoittaa, että heidän puolustuksensa on ollut haavoittuvainen. Kuten Coyotes, myös Jets tarvitsee lisää vahvistusta omassa päässään tai ainakin yhteisen sävelen koko joukkueelle.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa, että heillä molemmilla on potentiaalia voittaa tämä kohtaaminen. Kumpikin joukkue etsii vauhtia ja haluaa parantaa sijoitustaan konferenssissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Winnipeg Jets voittaa tämän ottelun?

Jetsillä on laaja ja lahjakas joukkue, joka sisältää huippupelaajia, kuten Mark Scheifele ja Connor Hellebuyck. Heidän kokemuksensa ja taitonsa voivat kääntää ottelun edukseen. Jetsillä on enemmän potentiaalia puolustuksensa vahvistamiseen ja maalivahtipelinsä parantamiseen. Näiden osa-alueiden paluu normaalille tasolle voisi auttaa heitä hallitsemaan Coyotesin hyökkäystä ja saavuttamaan voiton.

Vaikka ottelusta tulee tiukka, Winnipeg Jetsin laadukas pelaajisto ja potentiaali parantaa puolustuspelaamistaan tekevät heistä suosikin voittamaan tämän ottelun. Jännitystä ja maaleja on odotettavissa, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat kaukalossa.

Pelivihje: Winnipeg Jets 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

270 Lukukerrat