NHL pitkävetovihjeet: Arizona Coyotes – Chicago Blackhawks 31.10.2023

Tulevana yönä 31. lokakuuta 2023 kohtaavat Arizona Coyotes ja Chicago Blackhawks. Molemmat joukkueet sijoittuvat läntisessä konferenssissa tiiviiseen keskikastiin, ja tämä ottelu tarjoaa mahdollisuuden kummallekin joukkueelle osoittaa potentiaalinsa. Molemmat joukkueet ovat viimeisestä viidestä ottelusta saaneet kaksi voittoa ja kolme tappiota.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes on tällä hetkellä konferenssissa 11. sijalla. He ovat pelanneet seitsemän ottelua ja keränneet yhteensä kuusi pistettä. Maalisuhde on tasapainossa 20 tehtyä maalia ja 20 päästettyä maalia. Coyotesin kausi on alkanut kohtuullisesti, mutta heillä on vielä parannettavaa, jos he aikovat nousta konferenssin sijoituksissa.

Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks on puolestaan konferenssissa 12. sijalla ja on kerännyt kahdeksasta ottelusta kuusi pistettä. Heidän maalisuhteensa on hieman heikompi, sillä he ovat tehneet 18 maalia ja päästäneet 24 maalia. Blackhawksilla on kuitenkin kokonaisuutena laajempi kokemus ja potentiaali saada kausi kulkemaan paremmin.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Voiko Blackahwks yllättää?

Yksi syy, miksi Chicago Blackhawks voi ottaa yllätysvoiton, on heidän edellinen kohtaamisensa Vegas Golden Knightsin kanssa. Blackhawks voitti tämän ottelun, ja se on ainut tappio, jonka Vegas on tällä kaudella kokenut. Tämä osoittaa Blackhawksin potentiaalin voittaa vahvoja joukkueita vastaan, ja he voivat ottaa tämän itseluottamusta kasvattavan kokemuksen mukaansa otteluun Coyotesia vastaan.

Vaikka joukkueen maalisuhde on heikompi, Blackhawks voi hyödyntää Coyotesin puolustuksen haavoittuvuuksia ja pyrkiä parantamaan maalitehtailuaan. Yhtenäinen puolustuspeli ja maalivahdin vahva suorittaminen voivat myös auttaa Blackhawksia voittamaan tämän ottelun. Tämä kohtaaminen lupailee jännittävää kamppailua keskikastin sijoituksista, ja voittajaksi nousee joukkue, joka onnistuu paremmin hyödyntämään vastustajansa heikkoudet ja pelaamaan yhtenäisesti joukkueena. Blackhawksilla on eväitä voittoon, ja heillä on mahdollisuus yllättää Coyotes tässä mielenkiintoisessa kohtaamisessa.

Pelivihje: Chicago Blackhawks 3.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

219 Lukukerrat