NHL pitkävetovihje: Arizona Coyotes – Colorado Avalanche 1.12.2023

Tulevana yönä NHL:ssä kohtaavat läntisen konferenssin sijoilla 9. oleva Arizona Coyotes ja sijoilla 3. oleva Colorado Avalanche. Ottelu lupaa kiehtovaa kamppailua, kun molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan asemiaan konferenssin tiukassa kilpailussa.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes on pelannut 21 ottelua ja kerännyt niistä yhteensä 22 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 68 tehtyä maalia ja 64 päästettyä maalia. Viiden viimeisimmän ottelun otannalla Coyotes on onnistut voittamaan kaksi kamppailua. Vaikka voittoja ei olekaan tullut suurta määrää, joukkue on pysynyt kohtuullisen kilpailukykyisenä.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche on vakuuttanut suorituksillaan ollen konferenssin kolmantena 30 pisteen voittosaldoilla. Joukkue on pelannut saman verran otteluita kuin Coyotes, mutta maalisuhde on huomattavasti vakuuttavampi: 80 tehtyä maalia ja vain 59 päästettyä maalia. Avalanche onkin voittanut neljä edellistä otteluaan, mikä nostaa heidät vahvana ennakkosuosikkina kohtaamiseen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Colorado Avalanche voittaa tämän ottelun?

Joukkue on osoittanut vahvaa peliä viime aikoina, erityisesti voittamalla neljä peräkkäistä ottelua. Heidän hyökkäyspeli on tehokasta, ja puolustus on pitänyt vastustajat kurissa. LHeillä on tasokas maalivahti, mikä antaa heille etulyöntiaseman kamppailuissa keskivertojoukkueita vastaan. Coyotesin vaikeudet viime aikoina antavat Avalanchelle mahdollisuuden hyödyntää tilanne ja jatkaa voittoputkeaan.

Ottelusta odotetaan jännittävää ja tasaväkistä kohtaamista, mutta Avalanche lähtee otteluun vahvana suosikkina ja todennäköisesti jatkaa voittojen tiellä vahvan joukkuepelin ja tehokkaan maalinteon ansiosta.

Pelivihje: Colorado Avalanche 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

335 Lukukerrat