NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Dallas Stars 11.11.2023

Winnipeg Jets ja Dallas Stars kohtaavat jännittävässä ottelussa 11. lokakuuta 2023 klo 22:00 Suomen aikaa. Molemmat joukkueet ovat läntisen konferenssin keskivaiheen tuntumassa.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets on hieman vastustajaansa perässä, keräten 13 ottelusta 16 pistettä ja maalisuhteen ollessa 47-44. Joukkue on viime aikoina nostanut profiiliaan voittamalla kolme edellistä otteluaan.

Dallas Stars

Dallas Stars on kerännyt 12 ottelusta 17 pistettä, ja maalisuhde on 37-31. Joukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, mikä osoittaa heidän kykynsä kilpailla kovatasoisessa läntisessä konferenssissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Voiko kotijoukkue voittaa ottelun?

Winnipeg Jetsin voiton taustalla voisi nousta esiin joukkueen vahva hyökkäys ja tasapainoinen puolustus. Jets on onnistunut tekemään tehokkaasti maaleja kauden aikana. Tämä johtuu osittain joukkueen taitavasta hyökkäyskolmikosta ja tehokkaasta ylivoimapelistä. Puolustuksessa Jets on ollut myös vakuuttava, rajoittaen vastustajien maalipaikkoja. Joukkueen maalivahti on ollut vireessä, ja he ovat onnistuneet pitämään vastustajat kurissa tiukoissa tilanteissa.

Winnipeg Jetsin voitonavaimet ovat tehokas hyökkäys, vahva puolustus ja erityisesti joukkueen hyvä vire. Kolmen peräkkäisen voiton myötä joukkue on rakentanut itselleen positiivista momentumia, ja heidän itseluottamuksensa on korkealla. Vaikka Dallas Stars onkin vahva vastustaja, Winnipeg Jetsillä on hyvät mahdollisuudet napata voitto kotikaukalossaan. Heidän vahvat suorituksensa viime aikoina ja tasapainoinen joukkuekokonaisuus voivat kääntää ottelun heidän eduksensa.

Pelivihje: Winnipeg Jets 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

297 Lukukerrat