NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Washington Capitals 12.3.2024

12. Maaliskuuta 2024 kiehtoo jääkiekon ystäviä, kun Winnipeg Jets ja Washington Capitals kohtaavat toisensa.

Winnipeg Jets

Kotijoukkue Jets pitää läntisen konferenssin vahvaa kolmatta sijaa, kerättyään 63 ottelusta komeat 85 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 193 tehtyä maalia ja 153 päästettyä maalia, osoittaa joukkueen tehokkuutta sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Jetsin viimeaikaiset suoritukset antavat heille hyvää pohjaa tulevaan otteluun. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän vahvasta pelivireestään ja kyvystään ottaa tärkeitä voittoja. Jetsin pelaajat ovat näyttäneet yhteispelin voiman ja tehokkaan maalinteon.

Washington Capitals

Vierasjoukkue Capitals taistelee itäisessä konferenssissa sijasta 10, kerättyään 62 ottelusta 69 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 170 tehtyä maalia ja 194 päästettyä maalia, heijastaa tasaisempaa suorittamista kentällä. Capitals on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen myös kykyä haastaa vastustajansa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Jets jatkaa hyvää peliä

Jetsin voiton avaintekijä on joukkueen vahva hyökkäys, joka on onnistunut luomaan runsaasti maalipaikkoja kauden aikana. Jetsin kotiyleisön tuki ja pelaajien itseluottamus voivat olla ratkaisevia tekijöitä ottelussa. Jetsin pelaajilla on myös näyttöjä voitonhalusta ja kyvystä hallita peliä. Odotamme tasaväkäistä taistoa, mutta Jetsin vahva hyökkäys ja kotikentän etu voivat johtaa heidät voittoon.

Pelivihje: Winnipeg Jets 1.90

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

214 Lukukerrat