NHL pitkävetovihje: San Jose Sharks – Winnipeg Jets 13.12.2023

San Jose Sharks saa vastaansa Winnipeg Jetsin jännittävässä NHL-ottelussa 13. joulukuuta 2023.

San Jose Sharks

Sharks löytyy läntisen konferenssin 16. sijalta, ja joukkue on pelannut 28 ottelua keräten 19 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 62 tehtyä ja 116 päästettyä maalia. Viime aikoina joukkue on osoittanut parempia merkkejä, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Erityisesti joulukuun aikana Sharks on onnistunut parantamaan peliään merkittävästi. Edelliset kahdeksan ottelua ovat tuoneet mukanaan viisi voittoa.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets sijoittuu konferenssissa komeasti kuudenneksi, keräten 34 pistettä 26 ottelusta. Jetsin maalisuhde on 85 tehtyä ja 70 päästettyä maalia, ja he nauttivat tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkesta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Onko Sharksilla mahdollisuuksia?

Kun tarkastellaan näitä tilastoja, Jets näyttää olevan ottelun ennakkosuosikki, mutta miksi San Jose Sharks voisi ottaa yllätysvoiton? Sharksin viimeaikaiset positiiviset merkit ja voitot osoittavat, että joukkue on löytämässä paremman pelirytmin ja itseluottamuksen. Joukkueen pelaajat ovat alkaneet löytää yhteisen sävelen, mikä näkyy tuloksissa.

Yksi avaintekijä voittoon on Sharksin puolustuksen tiivistyminen ja maalivahdin vahva suorittaminen. Mikäli he pystyvät pitämään Jetsin maalimäärän kurissa ja hyödyntämään vastustajan mahdolliset puolustusaukot, voitto on täysin saavutettavissa. Joukkueen kotiedun tuoma tuki voi olla myös ratkaiseva tekijä.

Vaikka Winnipeg Jets lähtee ennakkosuosikkina otteluun, on jääkiekko aina täynnä yllätyksiä. San Jose Sharksilla on kaikki mahdollisuudet yllättää vastustajansa ja napata arvokkaat pisteet tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: San Jose Sharks 4.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

339 Lukukerrat