NHL pitkävetovihje: Jets on vakuuttanut olevansa valmis pudotuspeleihin 19.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks

Winnipeg Jets ja Vancouver Canucks kohtaavat huippuottelussa, joka voi vaikuttaa läntisen konferenssin kärkisijoituksiin. Jets on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä, voittaen peräti seitsemän ottelua peräkkäin. He ovat nyt vahvasti kolmantena konferenssissa ja tavoittelevat voitolla konferenssin kakkossijaa.

Vancouver Canucksilla on myös hyvä putki päällä, sillä he ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan. Canucks pitää hallussaan toista sijaa konferenssissa ja on yhden pisteen edellä Jetsiä. Tämä tekee ottelusta entistäkin merkityksellisemmän, kun Jets pyrkii nousemaan ohi Canucksin ennen runkosarjan päätöstä.

Vaikka molemmat joukkueet ovatkin vahvoja, Jetsillä on selvä motivaatio ja halu voittaa tämä ottelu saadakseen paremman sijoituksen konferenssissa. Heidän vahva voittoputkensa antaa heille itseluottamusta ja momenttumia tähän tavoitteeseen. Vedonlyöjille Winnipeg Jetsin voitto kertoimella 2.30 on houkutteleva vaihtoehto. Jetsin halu napata voitto ja nousta konferenssin kakkossijalle, yhdessä vireen ja kotiedun kanssa, tekee heistä vahvan ehdokkaan tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Winnipeg Jets voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

141 Lukukerrat