NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 11.11.2023

Toronto Maple Leafs kohtaa 11. marraskuuta 2023 Calgary Flamesin jännittävässä ottelussa, kun molemmat taistelevat tärkeistä pisteistä NHL:n itäisen ja läntisen konferenssin välisessä kohtaamisessa.

Toronto Maple Leafs

Maple Leafsin kausi on ollut vaihteleva, sillä joukkue on tällä hetkellä sijalla kahdeksan itäisessä konferenssissa, keräten 13 ottelusta 14 pistettä ja maalisuhteen ollessa 45–48. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Calgary Flames

Calgary Flames on läntisen konferenssin sijalla 14 kerättyään 12 ottelusta yhdeksän pistettä, maalisuhteen ollessa 32–43. Flamesilla on kuitenkin viime aikoina ollut parempi jakso, voittaen kaksi ottelua peräkkäin. Joukkueen itseluottamus saattaa olla korkealla, ja voittoputki voi antaa heille tarvittavaa energiaa taistelussa Maple Leafsia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Flames voi napata yllätysvoiton?

Yksi keskeinen tekijä on heidän parantunut puolustuspeli ja maalivahtipelinsä. Viimeisten otteluiden aikana Flames on onnistunut rajoittamaan vastustajien maalimäärää, mikä antaa joukkueelle mahdollisuuden kilpailla tiukoissa otteluissa. Maple Leafsin maalisuhde on hieman heikompi, ja jos Flames pystyy pitämään oman maalinsa puhtaana ja hyödyntämään vastustajan puolustuksen heikkouksia, heillä voi olla mahdollisuus napata voitto.

Flamesin hyökkäyspeli on ollut tehokasta viime aikoina. Joukkue on onnistunut löytämään maaliverkon useammin, ja he voivat hyödyntää Maple Leafsin mahdollisia puolustuksellisia haasteita. Pelaajien kuten Jonathan Huberdau ja Elias Lindholm tehokkuus voi olla avainasemassa, kun he pyrkivät löytämään tien Maple Leafsin maaliin.

Ottelu tarjoaa katsojille mielenkiintoisen kohtaamisen kahden konferenssin välillä, joissa molemmilla joukkueilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Flamesin voitto ei olisi täysi yllätys, kun otetaan huomioon joukkueen viimeaikainen suorituskyky ja mahdollisuudet hyödyntää Maple Leafsin heikkouksia. Katsojat voivat odottaa kiihkeää kamppailua, jossa kumpikin joukkue taistelee tärkeistä pisteistä.

Pelivihje: Calgary Flames 2.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

307 Lukukerrat