NHL pitkävetovihjeet: Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets 28.12.2023

Chicago Blackhawks kohtaa Winnipeg Jetsin jännittävässä NHL-ottelussa 28. joulukuuta 2023.

Chicago Blackhawks

Kotijoukkue Blackhawks on tällä hetkellä läntisen konferenssin 15. sijalla, kerättyään 33 ottelusta 21 pistettä. Heidän maalisuhteensa on kuitenkin haasteellinen, sillä he ovat päästäneet 123 maalia, kun taas itse ovat onnistuneet maalinteossa 80 kertaa. Viimeaikaiset esitykset eivät ole sujuneet suotuisasti, sillä Blackhawks on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä asettaa joukkueen haastavaan asemaan ottelussa Jetsiä vastaan. Kotijoukkueen on löydettävä keino parantaa puolustuspeliään ja samalla tehokkuuttaan hyökkäyksissä.

Winnipeg Jets

Vierasjoukkue Winnipeg Jets on puolestaan vahvassa asemassa konferenssissa, pitäen 5. sijaa 43 pisteellä 32 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on positiivinen, tehden 109 maalia ja päästäen vain 82 osumaa. Jets on ollut viime aikoina vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen itseluottamus on korkealla, ja he pyrkivät jatkamaan vahvaa suoritustaan Blackhawksia vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Jetsillä on voiton avaimet

Winnipeg Jetsin voiton avaimet ottelussa ovat heidän vankka puolustuspelinsä ja hyvä maalivahtipeli, jotka ovat olleet merkittäviä heidän menestyksessään tällä kaudella. Jetsin hyökkäys on ollut tehokas, ja heidän kykynsä luoda maalipaikkoja antaa heille etulyöntiaseman ottelussa. Winnipeg Jetsiltä voi odottaa voittoa ottelussa vahvan joukkuekokonaisuutensa ja viimeaikaisten hyvien esitystensä ansiosta. Heidän on kuitenkin oltava valmiina kohtaamaan Blackhawksin vastarinta ja hyödynnettävä mahdolliset heikkoudet vastustajassa varmistaakseen voiton tässä tärkeässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Winnipeg Jets 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

339 Lukukerrat