NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – St.Louis Blues 5.12.2023

Tulevana yönä Vegas Golden Knights isännöi St. Louis Bluesia, luoden odotuksia kiehtovasta kohtaamisesta Läntisen konferenssin kärjen ja keskikastin välillä.

Vegas Golden Knights

Golden Knights saapuu otteluun konferenssin kärkipaikalla vahvojen suoritustensa ansiosta. Joukkue on napannut 36 pistettä 25 ottelusta, ja maalisuhde 82:59 osoittaa vakuuttavaa hyökkäyspeliä ja vahvaa puolustusta. Viimeisimmät kaksi peräkkäistä voittoa ovat nostaneet Golden Knightsin itseluottamusta, ja joukkue näyttää olevan vankalla suorituskaudella. Joukkueessa on nähty hyviä esityksiä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, mikä on ollut avainasemassa menestyksessä.

St.Louis Blues

St. Louis Blues, sijoittuen konferenssissa kahdeksannelle sijalle, on kokenut vaihtelevampaa kautta. He ovat keränneet 25 pistettä 23 ottelusta, ja maalisuhde 68:73 kertoo tiukoista kamppailuista kaukalossa. Blues on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä viittaa heidän haasteisiinsa pysyäkseen tasaisina vastustajia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Vegas Golden Knights näyttäisi olevan vahvoilla tässä kohtaamisessa?

Joukkueen vire on erinomainen, ja pelaajat ovat löytäneet yhteisen sävelen sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Golden Knightsilla on vahva kotietu, ja kotiyleisön tuki voi olla merkittävä tekijä. Golden Knightsin pelaajilla on näyttöjä yksilötaidoistaan ja kyvystään ratkaista tiukkoja pelejä. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä, kun joukkueet kohtaavat tasaisessa kamppailussa.

Odotamme intensiivistä ja tasaväkistä kamppailua, mutta Vegas Golden Knightsilla näyttäisi olevan hieman etua kokonaisvaltaisen joukkuepelinsä, vireensä ja kotietunsa ansiosta. Tästä syystä heillä voi olla hyvät mahdollisuudet voittaa tämä kohtaaminen St. Louis Bluesia vastaan.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

330 Lukukerrat