NHL pitkävetovihje: Washginton Capitals – Vegas Golden Knights 15.11.2023

Washington Capitals kohtaa Vegas Golden Knightsin jännittävässä ottelussa 15. marraskuuta 2023.

Washington Capitals

Capitals on tällä hetkellä itäisen konferenssin seitsemäntenä, kerättyään 13 ottelusta 16 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 32 tehtyä ja 37 päästettyä maalia, osoittaen keskivertaista tasaisuutta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Capitalsin tähtipelaajat, kuten Alex Ovechkin ja TJ.Oshie, eivät vielä ole olleet oletettuja tukipilareita joukkueelle tällä kaudella. Heidän tuloksellinen panoksensa on avain Capitalsin menestykseen ja tällä hetkellä se on riittämätöntä. Joukkueella on ollut vaikeuksia puolustuspäässä, ja maalivahdin olisi oltava huippuvireessä pitääkseen Golden Knightsin tehokkaan hyökkäyksen kurissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights puolestaan hallitsee läntistä konferenssia ja pitää ykkössijaa kerättyään 15 ottelusta komeat 25 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 58 tehtyä ja 32 päästettyä maalia, osoittaa sen vakuuttavan hyökkäysvoiman ja vahvan puolustuspelin yhdistelmän. Golden Knightsin tähtipelaajat, kuten Mark Stone ja Jack Eichel, ovat olleet tehokkaita molemmissa päissä kenttää.

Vegas Golden Knightsilla on selkeä etulyöntiasema ottelussa Capitalsia vastaan. Joukkueen vakuuttava kokoonpano, korkea pistekertymä ja vahva puolustus antavat sille mahdollisuuden hallita peliä. Capitalsin haasteet puolustuspäässä tarjoavat tilaisuuden Golden Knightsin hyökkääjille päästä maalipaikoille ja hyödyntää vastustajan heikkouksia.

Vegas Golden Knights on ottelun suosikki, ja heidän odotetaan voittavan ottelu vahvan kokonaispelaamisen ja tehokkaan hyökkäyksen ansiosta.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 2.10

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

426 Lukukerrat