NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – Nashville Predators 16.1.2024

Kohtaaminen Vegas Golden Knightsin ja Nashville Predatorsin välillä tarjoaa katsojille mielenkiintoisen taistelun, kun kaksi lännen konferenssin kärkijoukkuetta kohtaavat.

Vegas Golden Knights

Kotijoukkue Vegas Golden Knights pitää hallussaan 5. sijaa, keräten 43 ottelusta 53 pistettä, ja heillä on maalisuhde 136:119. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet täysin odotusten mukaisia, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Tämä kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden osoittaa vahvuutensa ja palata voittojen tielle.

Vegas Golden Knightsin menestys perustuu vahvaan joukkuepelaamiseen ja kykyyn tehdä maaleja. Maalisuhde 136:119 osoittaa heidän tehokkuutensa hyökkäyspäässä ja samalla kyvyn pitää oman maalin puhtaana. Joukkueella on laaja pelaajaryhmä, joka pystyy tuottamaan maaleja ja tekemään vaikutuksen vastustajiin.

Nashville Predators

Nashville Predators saapuu otteluun kuudentena konferenssissa, keräten 43 ottelusta 49 pistettä ja maalisuhteen ollessa 139:134. He ovat voittaneet kolme viidestä edellisestä ottelusta, mikä kertoo joukkueen vahvasta suorituskyvystä viime aikoina. Tämä lupaa tasavertaista taistoa kahden joukkueen välillä, joilla molemmilla on vahva halu parantaa sijoituksiaan konferenssissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Vegas Golden Knights voittaa tämän ottelun?

Joukkueella on kotietu, ja he ovat osoittaneet kykynsä voittaa vahvoja vastustajia aikaisemmin. Golden Knightsin laaja pelaajaryhmä ja vahva joukkuehenki voivat olla ratkaiseva tekijä. Kotijoukkueen odotetaan ottelussa hallitsevan peliä, käyttäen tehokkaasti hyökkäyksiään ja puolustaen vahvasti. Näiden elementtien yhdistelmä antaa meille syyn uskoa, että Vegas Golden Knights nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

345 Lukukerrat